Spor Toto Süper Lig 3. hafta açılış maçında Galatasaray Türk Telekom Stad'ında Sivasspor'u konuk ediyor. Google'da araştırılanların başında ise Galatasaray Sivasspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta olduğu. Sarıkırmızılılar taraftara elli bin adet Gomis maskesi dağıttılar. Sivasspor'u bu gece Galatasaray maçında onbinlerce Gomis'in karşılaması bekleniyor. Sizlerle maçın saatini ve kanalını paylaşıyoruz. Merak ettiğiniz şifresiz kanalda mı sorusunun yanıtı da haberimizde. Peki alatasaray Sivasspor maçı  hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? İlk 11'ler haberimizde.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Sivasspor maçını tecrübeli hakem Ali Palabıyık yönetecek. Türk Telekom Stadı'nda oyanancak maç 25 Ağustos'ta saat 21.45'te başlayacak.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'te ilk iki hafta mçaları tamamlandı. Lider Galatasaray ile Sivasspor'un oynaycağı 3. hafta açılış maçı beIN Sports kanalından canlı yayınlancak. beIN Sports maçı şifreli olarak yayınlayacak.



GALATASARAY'DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Öte yandan ilk iki maçta attığı 3 golle taraftarların gönlünde taht kuran Gomis’in, dün saat 19.05’te Galatasaray Resmi Twitter hesabından videolu mesajı yayınladı. Başarılı futbolcu, “50 bin aslan omuz omuza” diyerek taraftarları cuma günü oynanacak Sivas maçına davet etti.



EN BÜYÜK KOZ 'GOMİS'

Sarı-kırmızılılar, ligde en son 2009-10 sezonuna ‘hat-trick’ yaparak başlamıştı. Bu maçın bir diğer özelliği, Galatasaray kulübünün başlattığı ‘50 bin Aslan omuz omuza TT Stadyumu’na’ kampanyası

Galatasaray'ın bu seneki transferlerinden olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, performansıyla göz dolduruyor. Süper Lig'de oynadığı iki maçta alınan galibiyetlerde büyük rol oynayarak, rakip fileleri 3 kez havalandıran yıldız futbolcu, şimdiden taraftarın gönlünde taht kurmaya başladı. Sahadaki performansının yanı sıra sosyal medyada da etkili olan Gomis, taraftarla bağlarını sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılıların oynayacağı Sivasspor maçında da en büyük kozu Fransız golcü olacaK.

23. SİVASSPOR MAÇI

Galatasaray Sivasspor maçı için geri sayım başladı. Binlerce Galatasaraylı ve Sivassporlu taraftar çok heyecanlı. Peki Süper Lig'in 3. hafta açılış maçı Galatasaray Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Sivaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 22. kez karşı arşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 15 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar da rakibini 3 kez mağlup edebildi. 4 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı.

tudor-galatasaray-sivasspor

GALATASARAY SİVASSPOR MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Garry Rodrigues, Fernando, N'diaye, Tolga Ciğerci, Belhanda, Gomis.

Sivasspor: Sergio Rochet, Elderson, Djakov, Bjarsmyr, Rıdvan Şimşek, Mert Hakan Yandaş, Auremir, Hakan Arslan, Emre Kılınç, Arouna Kone, Cyriac.

gs-sivas

HEDEF 3'TE 3

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig'in son 4 haftasında rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı. 2017-2018 sezonuna da Kayserispor ve Osmanlıspor ile başlayan sarı-kırmızılılar, 2014-2015 sezonundaki 6 maçlık galibiyet sayısını egale etti. Galatasaray, Sivasspor'u mağlup ederek, bu seriyi arttırmak istiyor.

BİLETLER TÜKENDİ

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayacağı maç için satışa çıkardığı biletlerin tükendiğini açıkladı. Sarı-kırmızılılar ayrıca, yoğun ilgiden dolayı taraftarlarına teşekkür etti.

galatasaray-sivasspor

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Büyük Galatasaray taraftarı, Ankara deplasmanındaki Osmanlıspor maçının ardından "Boş koltuk kalmasın" çağrısını cevapsız bırakmadı. 23 Ağustos'ta GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine özel olarak satışa sunulan biletler; 24 Ağustos'ta ise genel satışa çıktıktan yarım saat gibi kısa bir sürede tükendi.

Karşılaşmaya gelemeyecek 500'e yakın kombine sahibi biletlerini kombine havuzuna aktararak masraflar hariç bilet gelirinin % 60’ını bir sonraki sezon kombine yenilemesinde indirim olarak almaya hak kazandı.