Konuyla ilgili Twitter’da çok sayıda paylaşım yapılırken, ‘AdaletYürüyüşü’ etiketi, dünyada en çok konuşulan konular listesinde birinci sırayı aldı. Konuyla ilgili saatte bini aşan sayıda tweet atılırken, paylaşımlar saatte 3 milyonu aşkın kişiye ulaştı.

faceProfilleri “Adalet” yapalım


CHP’li Çetin Çapan da  bu mücadelede bizde varız diyerek, “Destek veren herkesin sosyal paylaşım sitelerindeki profil resimlerini “ADALET” yazısıyla değiştirme çağrısı yaptı. Bizler CHP’li olarak savaş değil barış istiyoruz. Adalet İstiyoruz. Genel Başkanımızın ve partimizin aldığı bu kararda, Adalet isteyen herkesi bu şekilde tepki vermeye çalışıyorum. Bu parti meselesi değil Adalet isteyen herkes için” diye konuştu.

Konuyla ilgili atılan tweetlerden bazıları şöyle:

Aylin Nazlıaka: Adalet için yürüyüşümüz başladı. Sen, ben değil; biz olma günü!

Umut Oran‏: Ülkeyi ayakta tutan adalet, özgürlük ve demokrasi için #maçkaparkı'ndayız #adalet istiyoruz hemen şimdi #AdaletYürüyüşü

Mustafa Balbay‏: Güvenpark'tan #AdaletYürüyüşü başladı. Son durağımız zaferdir.

Yılmaz Büyükerşen‏: Bağımsız yargının gücüne dayanmayan adalet aciz, adalete dayanmayan yargı zalimdir. #AdaletYürüyüşü

Koray Çalışkan‏: Ve #AdaletYürüyüşü başladı... Bunlar yalnızca CHP'nin değil hukuk devleti, demokrasi ve adalete inananların adımları.

Süleyman Çelebi‏: Faşizme karşı omuz omuza adalet için yürüyoruz. Gün büyük işçi direnişi olan 15-16 Haziran ruhuyla birlik,dayanışma ve mücadele günüdür.

Veli Ağbaba‏: Adalet istiyoruz!  On binler olduk yürüyoruz. Ankara'dan İstanbul'a Adalet Yürüşündeyiz. #AdaletiçinİstanbulaYürüyor

Engin Özkoç‏: Onbinler tek yürek, tek sesiz; adalet istiyoruz! #AdaletiçinIstanbulaYürüyoruz

Mehmet Kesimoğlu: Adalet istiyoruz! Sadece #Adalet...

Ali Haydar Hakverdi‏: Adalet yürüyüşümüz devam ediyor. Bu yola yoldaş olan yüreklere selam olsun!

Candan Yüceer: Adalet için yürüyüşümüz onbinlerle başladı

Musa Çam‏: Eğer ülkemizin geleceği için bir bedel ödenecekse o bedeli önce biz ödeyeceğiz.  #AdaletYürüyüşü için Güvenpark'tayız.

Barış İnce‏: Bugün #AdaletYürüyüşü nü büyütme, bir araya gelme zamanı. Bu farklarımızı, eleştirileri unutmak demek değil. Sokağın gücüne inanmak demek