AKP, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında grup toplantısını yaptı. Ardından ise kapalı grup toplantısına geçildi. Bu bölümde TBMM Başkanlık Divanı üyeleri ve Grup Yönetimi belli oldu. Buna göre TBMM Başkanvekilleri Ahmet Aydın ve Ayşenur Bahçekapılı görevine devam ediyor.

Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, yeni dönemde de Grup Başkanvekili olarak görevlerini sürdürecek.(İHA)

[old_news_related_template title="Burhan Kuzu'nun 'koltuksuzluğu'" desc="3 cumhurbaşkanı, 4 başbakan, 3 AKP genel başkanı, 6 meclis başkanıyla çalıştı. Şimdiye kadar AKP'li bir milletvekili olarak 13 farklı kabine listesinin açıklanmasına şahitlik etti. Sonuncusunda 'Siyasetin adaleti yok' diye isyan bile etti ama yine başaramadı. Burhan Kuzu çok istediği bilinen Meclis Başkanlığına yine aday gösterilmedi. İşte AKP'nin en renkli isimlerinden Burhan Kuzu'nun 15 yıllık 'bahtsızlığının'nın özeti..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/burhan-kuzu-iha-487-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/burhan-kuzunun-koltuksuzlugu-2089548/"]