Süper Lig'de 5. haftanın en önemli karşılaşmalarından Başakşehir Trabzonspor maçı için heyecan dorukta. İki takımın da 3 puandan başka bir şey düşünmediği Başakşehir Trabzonspor maçını izlemek ve gelişmeleri takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. İşte Başakşehir Trabzonspor maçını canlı izleme linki ve iki takımın ilk 11'i...

BAŞAKŞEHİR-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir, Trabzonspor'u sahasında ağırlıyor. Saat 17.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda başlayacak zorlu mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Cem Satman ve Ekrem Kan ise Özkahya'nın yardımcılıklarını üstlenecek. Futbolseverler Başakşehir-Trabzonspor karşılaşmasını beIN Sports 1'den canlı izleyebilecek.

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR CANLI İZLE

ONUR KIVRAK'TAN TRABZONSPOR'A KÖTÜ HABER

Zorlu Başakşehir maçı öncesi Trabzonspor’a Onur Kıvrak’tan kötü haber geldi. Birkaç gün önce antremanda sakatlanan ve kaburgasında ödem oluşan Onur Kıvrak, Başakşehir maçında takımını yalnız bırakacak. Onur’un yokluğunda kalede Esteban görev yapacak.

onur-kivrak-125125

BAŞAKŞEHİR'DE MAHMUT SEVİNCİ

Medipol Başakşehir dün akşam gerçekleştirdiği taktik çalışmasıyla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’nde Ludogorets ile perşembe günü oynanan karşılaşmada forma giyemeyen Mahmut Tekdemir’in bugün ilk 11’de sahaya çıkması bekleni yor. Fenerbahçe ile geçen hafta yapılan lig maçında sakatlanan ve sağ el bileğinde ayrışmamış kırAık tespit edilen Mahmut’un yokluğunda Ludogorets maçında Gökhan İnler görev yapmıştı.

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor.

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11: Esteban, Pereira, Durica, Uğur Demirok, Emanuel Mas, Kucka, Okay, Sosa, Olcay Şahan, Yusuf, Burak Yılmaz.