“Hayır” ile "Evet” arasında gidip gelen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin ardından da "Evet" kararı alan BBP yönetimine tabandan büyük tepki geldi. BBP’nin en güçlü olduğu yer ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun memleketi olan Sivas'ta yönetime karşı bayrak açıldı.

bbp-facebookBBP Sivas İl Başkanlığı sosyal medya hesabında,Genel Başkan Mustafa Destici’ye “Muhsin Başkan’ın koltuğunu derhal terk et” çağrısında bulundu. Teşkilat, “Mustafa Destici’yi kaybettik. Hükümsüzdür” paylaşımında da bulundu. BBP Sivas teşkilatı, tabanın yüzde 95 oranında “hayır” vereceğini savundu.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi BBP referandum kararını verdi" desc="BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Referandum için 'evet' kararı aldıklarını açıklaması kafaları karıştırdı. BBP YİK Üyesi Hakkı Öznur ise 'tek adam sistemi inşa ediliyor' diyerek referandumda 'hayır' diyeceğini açıklamıştı. Öznur'un bu açıklamasından yaklaşık 5 gün önce Destici Ak Saray'da Erdoğan ile yaklaşık 1.5 saatlik bir görüşme gerçekleştirmişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/destici880dna.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-bbp-referandum-kararini-verdi-1725220/"]