Süper Lig'de bitime 4 hafta kala heyecan doruğa çıktı. Haftaya lider Beşiktaş'ın iki puan gerisinde giren Başakşehir'in, Gençlerbirliği'ni sahasında 2-1 yenmesinin ardından gözler bu akşam oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçına çevrildi. İşte zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Bursaspor - Beşiktaş maçı ile ilgili son bilgiler.

BURSASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bursaspor - Beşiktaş maçı saat 20.00'de başlayacak ve Bein Sports'tan naklen yayınlanacak mücadelede, hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Aşağıdaki link üzerinden Bursaspor - Beşiktaş maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Bursaspor - Beşiktaş maçını izlemek için ücretli üyelik işlemini gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedi.

BURSASPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

KARTAL'DA SAKAT VE CEZALARIN SON DURUMU

Siyah beyazlılarda sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson'dan müjdeli haber geldi. Yıldız oyuncu Bursaspor maçında bir haftalık aranın ardından formasına kavuşacak. Kartal'da Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tolgay Arslan sakatlığını atlattı ve maça hazır hale geldi. Beşiktaş'ta zorlu maç öncesi tek eksik PFDK tarafından Fenerbahçe maçında yaptığı hareket nedeniyle 1 maç ceza alan Talisca.

Bursaspor'da ise zorlu mücadele öncesi sakatlığı devam eden Serdar Kurtuluş ve kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz ve Del Valle forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Bursaspor: Harun, Ertuğrul, Şamil, İsmail, Aziz Behich, Merter, Jorquera, Stancu, Bilal Kısa, Onur Atasaray, Kubilay

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Aboubakar