Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplarında 2'de 2 yaptı, adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Beşiktaş Leipzig maç özeti dünkü tarihi maçı kaçıran taraftarlarca Google üzerinde araştırılmaya başlandı. Beşiktaş Leipzig maçı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı ve Türkiye'yi coşkuya boğdu. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Ryan Babel ve 43. dakikada Anderson Talisca kaydetti. Beşiktaş bu galibiyetle G grubunda 6 puanla liderliğini sürdürürken RB Leipzig 1 puanda kaldı. Kartal diğer maçta deplasmanda Monaco ile karşılaşırken RB Leipzig evinde Porto'yu ağırlayacak.Beşiktaş RB Leipzig maç özetini aşağıdaki videoya tıklayarak doğrudan tıklayabilirsiniz. İşte Beşiktaş Leipzig maç özeti...


RAKİP TAKIM YÜKSEK SESE DAYANAMADI!


Yıldız oyuncunun rahatsızlığıyla ilgili bilgi veren Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, “Werner oyun içinde bir sorun yaşadı ve dinlenmek istedi. Nefes alamadığını söyledi ama şu anda durumu iyi.” dedi.

Yorumcu Güntekin Onay ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Timo Werner büyük futbolcu olacak, Alman milli Takımında oynuyor, seyirci baskısından gürültüsünden kaçmak ne? Was ist das Timo?” ifadelerini kullandı



Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubu 2’nci hafta maçında sahasında Alman ekibi Leipzig ile karşılaştı. Teknik direktör Şenol Güneş, Alman ekibine karşı Fenerbahçe maçının 11’ini sahaya sürdü. Sağ bekte yine Medel’e şans veren tecrübeli hoca stoperde Pepe, Tosic sol bekte ise Caner Erkin’e görev verdi.

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu’nun sözleri ve sarı-lacivertli taraftarların tepkisinden sonra Vodafone Park tribünlerini dolduran taraftarlar Caner Erkin’e maç öncesinde sevgi gösterisinde bulundu.



 

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇINA SÜPRİZ MİSAFİR

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Leipzig mücadelesi öncesinde Vodafone Park tribünlerinde sürpriz bir kulübün scout ekibi yer alacak.

TRT Spor’un maç öncesi yayınında verilen bilgiye göre Beşiktaş-Leipzig mücadelesini İtalya Serie A Takımlarından Milan’ın scoutlarının da izleyeceği ifade edildi.

besiktas-leipzig-maci

İtalyan ekibinin Leipzig’de forma giyen Nabby Keita’yı takip ettiği biliniyor. Bununla birlikte İtalyan temsilcisinin adı milli futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’la da anılmıştı.

ZORLU ARA

Beşiktaş-RB Leipzig maçının 58. dakikasında Vodafone Park'ta aydınlatma sorunu yaşandı ve karşılaşma bir süre durdu.

Beşiktaş-RB Leipzig karşılaşmasında ilginç bir olay yaşandı. Maçın 58. dakikasında Vodafone Park’ın aydınlatmalarında bir sorun yaşandı ve sahanın belirli noktalarına yeterli ışık verilemediği için müsabaka bir süre durdu. Oyun 10 dakikalık bir aradan sonra elektrikler gelince devam etti.

Bundan önce 11 Aralık 2014’te UEFA Avrupa Ligi C Grubu karşılaşmasında Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Tottenham’ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada stadın ışıkları tamamen gitmişti ve oyun bir süre durmuştu.



ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en çok konuşulan takımları Beşiktaş ve Sevilla olurken, en çok konuşulan isim ise Harry Kane oldu.

Şampiyonlar ligi maç özetleri izle!

E GRUBU

Sevilla 3 - 0 Maribor

Spartak Moscow 1 - 1 Liverpool

F GRUBU

Manchester City 2 - 0 Shakhtar Donetsk

SSC Napoli 3 - 1 Feyenoord

sampiyonlar-ligi-mac-ozetlerii-ve-golleri-izle

G GRUBU

Besiktas 2 - 0 RasenBallsport Leipzig

Monaco 0 - 3 FC Porto

H GRUBU

APOEL Nicosia 0 - 3 Tottenham Hotspur

Borussia Dortmund 1 - 3 Real Madrid