Bursaspor'un ilk yarıyı üstün kapattığı maçı Galatasaray ikinci yarıda bulduğu gollerle kazandı. Bursaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izleme linkini sizlerle paylaşıyoruz. Maçın özet görüntüleri ve golleri yayıncı kuruluş yayınladığı anda izlenebilecek. Bursaspor'un hızlı başladığı maçta, Galatasaray ikinci yarıda toplandı. Sarı-kırmızılılar puanını 16'ya yükseltti. İşte İşte Bursaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izleme linki ve tüm ayrıntılar...

Galatasaray, bugün kazanarak puanını 16’ya yükseltti ve 6’da 6 ile 18 puan topladığı Frank Rijkaard yönetimindeki 2009-10 sezonundan bu yana en iyi lig başlangıcı rekoruna ulaştı. İşte maçın özeti...

BURSASPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLE!

Bursaspor, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Saat 19.30’da başlayan mücadele öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, adeta görsel şölen oluşturdu. Özellikle kale arkası tribününde atkılarını açarak renkli görüntüler oluşturdu. Bursasporlu taraftarlar, takımların sahaya çıkmasına dakikalar kala ise koreografi gösterisiyle büyük alkış topladı.



Ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Bursa’da Galatasaray maça tutuk başladı. Rakip yarı alanda baskı ile başlayan Bursaspor, Galatasaray kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı. Delarge ile 14. dakikada öne de geçen Bursaspor, hem Galatasaray’ın çıkmasını engelledi hem de kaptığı toplarla önemli fırsatlar yakaladı. İlk yarım saat farkı açabilecek pozisyonlar üreten Bursaspor, fırsatları değerlendiremedi. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Galatasaray, rakip kaleye daha sık gelmeye başladı. İki takımın da karşılıklı pozisyonları ile geçen ilk yarı, kalecilerin başarılı performansları sayesinde tek golle tamamlandı.

bursaspor-galatasaray-ozet-izle

İkinci yarıda iki bekini çıkaran Igor Tudor, rakip yarı alanda daha fazla oyuncu ile çıkmaya başladı. Sağlı sollu ataklarla Bursaspor savunmasını zorlayan Galatasaray, önce Feghouli’nin harika vuruşu ile beraberliği, ardından da Tolga Ciğerci’nin şık plasesi ile öne geçti. Kalan dakikalarda oyunu soğutan Galatasaray, maçı kazanmayı bildi.

Bu galibiyetle ligde namağlup unvanını koruyan Galatasaray, puanını 16’ya yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Bursaspor ise 9 puanda kaldı.

SERDAZ AZİZ'E PROTESTO

Süper Lig’in 6 haftasında Galatasaray, Bursaspor’a konuk oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un savunmanın ortasında oynattığı Serdar Aziz, altyapısından yetiştiği eski takımı Bursaspor’un taraftarları tarafından protesto edildi. Maç boyunca Serdar Aziz’in ayağına top her geldiğinde tribünler tarafından ıslıklandı.

bursaspor-galatasaray-mac-ozeti-ve-golleri

Bursaspor, evinde de Galatasaray galibiyetinin özlemini çekiyor. Ligdeki 2008-09 sezonundan itibaren sarı kırmızılı ekibi sahasında ağırladığı üst üste 4 maçı da kazanan yeşil beyazlı ekip, Bursa´da oynanan sonraki 5 maçında ise galip gelemedi. Bu süreçte söz konusu maçların 3´ünü kazanan Galatasaray geçen sezon oynanan son maçta da Bursa´dan 5-0´lık galibiyetle ayrılmıştı.