Başakşehir Ludogorets maçı canlı izle linkini paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi maça çıkacak olan temsilcimiz üç puan peşinde. Abdullah Avcı takımını hazırladı ilk 11'i belirledi. Başakşehir Ludogorets maçını canlı izlemek isteyenlerde hangi kanalın canlı yayın yapacağını araştırmaya başladı. Geçen sezon fırtına estiren Başakşehir'in rakibi Ludogorets bu sezon ligte hiç yenilmedi. İşte Medipol Başakşehir Ludogorets maçı canlı izleme yolları ve Başakşehir maçı canlı yayını...

BAŞAKŞEHİR LUDOGORETS MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

UEFA Avrupa Ligi Başakşehir Ludogorets maçı yarın (14 Eylül Perşembe) saat 20.00’de başlayacak ve zorlu mücadele TRT1 ve trtspor.com.tr’den naklen ve canlı olarak izlenebilecek.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan mücadele, İsveçli hakem Stefan Johannesson tarafından yönetilicek. Johannesson’un yardımcılıklarını ise Fredrik Nilsson ile Magnus Sjöblom üstlenecek.

BAŞAKŞEHİR LUDOGORETS MAÇI CANLI İZLE!

Başakşehir UEFA Avrupa Ligi’nde sahneye çıkıyor. İspanyol devi Sevilla’ya kıl payı elenerek Şampiyonlar Ligi’nin adeta kıyısından dönen Başakşehir, Bulgaristan’ın güçlü takımlarından Ludogorets’i evinde konuk ediyor. Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen turuncu lacivertlilerde tek hedef galibiyet.

basaksehir-ludogorets-maci-canli-izle

İLK 11'LER BELLİ OLDU

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre, Gökhan, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

LUDOGORETS: Broun, Batista, Cicinho, Moti, Plastun, Dyakov, Anicet, Goralski, Farias, Joao Paulo, Lukoki

UEFA Avrupa Ligi’nde C Grubu’nun ilk maçında Medipol Başakşehir, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets’i konuk ediyor. İki takımın UEFA Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istediği müsabakada temsilcimiz evinde seyircisi önünde galibiyet arayacak



BAŞAKŞEHİR MAÇA HAZIR

Medipol Başakşehir, yarın TSİ 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Ludogorets ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Başakşehirli oyuncular, basına kapalı olan bölümde ise taktik çalışması yaptı.



İstanbul ekibinde sakatlığı bulunan Aurelien Chedjou idmanda yer almadı. Bir başka sakatlık yaşayan isim Mahmut Tekdemir takımdan ayrı çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Marcio Mossoro takımla çalıştı.

Başakşehir Ludogorets maçının canlı izleme bilgilerini sizlerle paylaştık. Bir sonraki maçın canlı yayın bilgilerini de Sözcü'den öğrenebilirsiniz. İyi seyirler...

ABDULLAH AVCI'DAN AÇIKLAMALAR

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın saat 20.00'de Bulgar ekibi Ludogorets ile mücadele edecek. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ciddi ve test olabilecek 4 maç oynadık. Ludogorets, kendi liginin son 6 senenin şampiyonu. Geçen sene Şampiyonlar Ligi grup oynadı. PSG ile deplasmanda berabere kalmış bir ekip. Avrupa deneyimi olan bir ekip. Brezilyalı oyunculardan kurulu bir ekip. Oynamaya müsait edersen oynuyorlar. Kenar oyunları hızlı geçiş yapıyorlar. Topun kıymetini iyi bilmemiz gerekiyor. Oynarken baskılı ve agresif olmalıyız. Topu kaybettiğimizde savunma pozisyonumuzu iyi yapmalıyız. İlk maçımızı oynuyoruz. Kazanmak bizi grupta sonuna kadar ayakta tutacaktır. Bu seviyede her maç zor. Çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz” şeklinde konuştu.