Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçları heyecanı başladı. Beşiktaş ile Bursaspor bugün Vodafone Park'ta mücadele edecek. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Beşiktaş Bursaspor maçını nasıl canlı izleyeceklerini ve ülkelerindeki herhangi bir uydu kanalı maçı canlı yayınlayacak mı merak ediyorlar. İnternet üzerinden araştıran futbolseverle için canlı izleme yolları ve maçı canlı yayınlayacak kanallar listesi haberimizde. Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında ilk 11'inde kimler olacak, Şenol Güneş yeni transferlerle mi sahaya çıkacak? Beşiktaş Bursaspor canlı izleme linki ve tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Beşiktaş Bursapor maçı bu akşam saat 19.45'te başlayacak. Mete Kalakavanın yöneteceği maçta yardımcı hakemler Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar yaparken, dördüncü hakem ise Suat Arslanboğa olacak. Beşiktaş Bursaspor maçı beIN Sports'tan canlı olarak izlenebilecek. beIN Sports kanalından yayınlanan maçın canlı izleme linki aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI CANLI İZLE!

Beşiktaş Bursaspor maçı başlıyor... Batalla, İstanbul takımlarına karşı attığı gollerle dikkat çekiyor. Arjantinli yıldız kariyerinde, Başakşehir'e beş, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a dörder, Kasımpaşa'ya iki ve Galatasaray'a bir gol atma başarısı gösterdi. Batalla, dört büyükler arasında en çok golü ise altı ile Trabzonspor ağlarına gönderdi.



MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Caner, Tosic, Pepe, Beck, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Cenk

BURSASPOR: Harun, Barış, Titi, Ekong, Aziz, Agu, Badu, Batalla, Delarge, Deniz, Stancu

STAT: Vodafone Park

SAAT: 19.45

YAYIN: beİN Sports

HAKEM: Mete Kalkavan



BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇINI CANLI YAYINLAYACAK UYDU KANALLARI

Yurtdışında yaşayan sporseverler Beşiktaş Bursaspor maçını nasıl canlı izleyebileceklerini merak ediyor. Aşağıda paylaştığımız kanallardan maçı canlı izleyebilirsiniz.































































































































BeninA+ Sport
Bosna HersekSportKlub 4 Serbia
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamerunA+ Sport
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D'IvoireA+ Sport
HırvatistanSportklub 4 Croatia
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
FransabeIN Sports MAX 10
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
MakedonyaSportKlub 4 Serbia
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
KaradağSportKlub 4 Serbia
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
SırbistanSportKlub 4 Serbia
Sierra LeoneA+ Sport
SlovenyaSportKlub 6 Slovenia
TogoA+ Sport

BEŞİKTAŞ’IN TOPLAM BORCU BELLİ OLDU

Beşiktaş Kulübü’nün 30 Haziran 2017 yılı itibariyle toplam borcunun 1 milyar 766 milyon 209 bin 342 TL olduğu açıklandı.

Beşiktaş Kulübü 2017 yılı 3. olağan Divan Kurulu toplantısı başladı. Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş mali durumu hakkında bilgi veren Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah-beyazlıların 30 Haziran 2017 itibariyle toplam borcunun 1 Milyar 766 Milyon 209 bin 342 TL olduğunu açıkladı.

besiktas-bursaspor-maci-canli-izle

Feyyaz Tuncel, Beşiktaş Kulübü Derneği ve grup şirketlerinin borcunun 697 milyon 769 bin 562 lira, Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'nin borcunun 1 milyar 68 milyon 439 bin 780 lira, toplam borcun ise 1 milyar 766 milyon 209 bin 342 lira olduğunu belirtti.

Feyyaz Tuncel, kulübün toplam alacaklarının ise 243 milyon 208 bin 581 lira olduğunu açıkladı.

BEŞİKTAŞ VİDA TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞIYOR

Şampiyonlar Ligi maçları öncesi, savunmaya beklenen transfer artık çok yakın. Marcelo'nun ayrılışıyla Pepe'nin yanına güven veren bir isim arayan Beşiktaş, Domagoj Vida'da artık geri sayımageçti.

Monaco'da yapılan Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası bu şehirden ayrılmayan Fikret Orman başkanlığındaki siyah-beyazlı heyet, Avrupa Ligi kurasına katılan Dinamo Kiev patronu İgor Surkis ile bir araya geldi.

Önceki gün “Vida, Beşiktaş'ın tarzına uyduğunu söyledi. Onların verebileceklerini karşılayamayız” diyen Surkis ile Orman, kıran kırana bir pazarlık süreci yaşıyor.

Aralık ayında kontratı bitecek Hırvat stoper için taksitlerle bir miktar bonservis ödenecek.  FFP nedeniyle sıkıntıda olan Beşiktaş, bu rakamı Boyko'yu da vererek düşürmeye çalışıyor. Görüşmelerin bugün-yarın olumlu şekilde sonuçlanması bekleniyor.

BURSASPOR'DAN GOL YAĞMURU

Beşiktaş deplasmanı öncesi çalışmalarını sürdüren Bursaspor, hazırlık maçında pilot takımı Yeşil Bursa AŞ'yi 7-0'lık skorla mağlup etti.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde akşam üzeri Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa AŞ ile yapılan antrenman maçıyla devam etti.

Özlüce Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Başkan Ali Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri de takip etti. Yeni transfer Ekoko’nun ilk 45 dakikada forma giydiği mücadelenin ilk yarısında Bursaspor’un gollerini, 11’inci dakikada Furkan Soyalp, 15’inci dakikada Dzon Delarge, 20 ve 43’üncü dakikalarda Sinan Bakış attı. Karşılaşmanın ikinci devresinde yedek ağırlıklı Bursaspor, 61 ve 75’inci dakikada Yusuf Abdullah ile 80’inci dakikada Sinan Bakış’ın golleriyle mücadeleyi 7-0 kazandı.

beşiktaş bursaspor

BEŞİKTAŞ’IN VODAFONE PARK AVANTAJI

Beşiktaş, iç saha karşılaşmalarını avantaja çevirerek, galibiyet sayısında rakibine üstünlük sağladı. Siyah-beyazlı ekip, Vodafone Park'ta oynanan 46 mücadelede 26 galibiyet alırken, Bursaspor da İstanbul'da 4 galibiyet elde etsin. 16 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇINI METE KALKAVAN YÖNETECEK

Vodafone Park´ta saat 19.45´de başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan´ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar yaparken, dördüncü hakem ise Suat Arslanboğa. Mete Kalkavan Bursaspor´un  sahasında Beşiktaş´a 1-0 yenildiği maçta görev yapmıştı. Beşiktaş Bursaspor maçı canlı izleme bilgilerini ve maçı yayınlayacak kanalalrı sizlerle paylaştık.