Beşiktaş Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 21.45'ten itibaren canlı izlenebilecek. Temsilcimiz Devler Ligi'nde ilk maçında üç puan alarak grupta lider konumda. Beşiktaş bu akşam evinde Leipzig ile mücadele edecek. Maçın canlı yayınını izleme linki haberimizde. Beşiktaş Leipzig maçı TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek. Siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi mücadelesinin ilk 11'leri de belli oldu. İşte mücadeleinin HD canlı izleme yolu...

Beşiktaş Leipzig karşısında galip gelirse tarih yazacak. Daha önce hiç bir temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 2'de 2 yaparak başlamadı. Beşiktaş hafta sonu derbi yenilgisi ile olan moral bozukluğunu Leipzig maçı ile gidermek istiyor. Maçı canlı izlemek isteyenler için linki ve hangi kanalda olduğunu paylaşıyoruz.

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN CANLI İZLENECEK?

Beşiktaş Leipzig maçını aşağıdaki linkten HD olarak canlı izleyebilirsiniz. Vodafone Park’ta 26 Eylül Salı günü saat 21.45’te başlayacak Beşiktaş Leipzig maçını Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev yönetecek. Mücadele naklen ve canlı olarak TRT1’den yayınlanacak. Beşiktaş Leipzig maçını şifresiz olarak tüm Türkiye televizyonlarından ve internetten canlı izleyebilecek.

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI CANLI İZLE!

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 2. haftasında Beşiktaş ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’taki mücadeleyi Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. Maçın başlama saati 21:45… Temsilcimiz ilk maçında Porto’yu 3-1 yenerek 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Monaco ile 1-1 berabere kalan Alman ekibi ise 1 puanla 3. sırada yer alıyor.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Babel, Cenk Tosun

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI CANLI ANLATIM!

Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Halstenberg, Ilsanker, Forsberg, Sabitzer, Demme, Poulsen, Werner



BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI NEDENİYLE TRAFİĞE KAPALI YOLLAR

Beşiktaş'ın yarın Leipzig ile oynayacağı UEFA mücadelesi için Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yarın Vodafone Park Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş A.Ş.-Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi futbol müsabakası ile ilgili saat çevresindeki bazı yolların saat 16.45 itibariyle trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

besiktas-leipzig-canli-izle

"Stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne verilecektir. Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak, akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecektir. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş’tan Dolmabahçe-Meydan-Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek, Dolmabahçe’den gelen akım iki yönlü sağlanarak stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesi'nden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecektir. Mete Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine akım verilmeyecek, akım Şişli istikametine yönlendirilecektir. Gazhane Caddesi Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafiğe kapatılacaktır. Akaretler Işıklar Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecektir. Vişneli Tekke Sokak araç trafiğine kapatılacaktır (Otesel İnişleri)"

[old_news_related_template title="Yenerse bir ilk gerçekleşecek! Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ilk 11'ler..." desc="Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta soruları google üzerinden araştırılmaya başlandı. Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto'yu rahat geçen Beşiktaş Leipzig mücadelesinde de aynı performansı sergilemek istiyor. Maçın muhtemel 11'leri haberimizde. Peki Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? BJK UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/besiktas-leipzig-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-ne-zaman-bjk-sampiyonlar-ligi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/iste-ilk-11ler-besiktas-leipzig-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-bjk-sampiyonlar-ligi-maci-hangi-kanalda-ne-zaman-saat-kacta-ilk-gerceklesecek-mi-2026014/"]

BEŞİKTAŞ'TAN BASIN TOPLANTISI

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Alman temsilcisi Redbul Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi.

cenktosun-besiktas-leipzig-canli

Leipzig'in 4'üncü torbadan gelmesine rağmen diğer takımlardan bir farkı olmadığını belirten Şenol Güneş, "Leipzig dördüncü torbadan gelmesine rağmen diğer takımlardan hiçbir farkı olmayan, üstün tarafları da bulunan bir takım. Disiplinli, baskı yapan, hareketli ve fizik gücüyle iyi oynayan bir ekip. Geçen sezon Almanya liginde iyi çıkış yaptığı için Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor. Kontra atak oynamayı iyi beceren bir takım. Hızlı oyuncuları var. Akıllı, sabırlı, dikkatli oynamamız gereken maç. Maçı kazanmak istiyoruz. Yenmemiz halinde puanımızı 6'ya çıkaracağız. Her şey varsayım. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Şu an için bir hesabımız yok. Maçı kaybetsek de alsak da hiçbir şeyin garantisi yok. Kazanırsak grupta ilk ikiye girmek için avantaj olur. Kimin daha güçlü veya güçsüz olduğunu zaman gösterecek. Geride kalan 2 sezonda gruptaki son maçlarda kaybettik. Tek mağlubiyetlerle kaybettik. Çıkmayı garantileyebilmek için sahamızdaki maçları kazanmalıyız" dedi.

LEİPZİG'Lİ BRUMA UYARDI

RB Leipzig forması giyen Portekizli oyuncu Bruma, Vodafone Park'ın atmosferine vurgu yaparak, Beşiktaşlı taraftarların çok ateşli olduğunu söyledi.

Bu akşam 21.45'te Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşılaşacak RB Leipzig'de Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma Alman basınına konuştu. Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu belirten Bruma, "Ama ne olursa olsun biz İstanbul'da 3 puan alacak kadar iyiyiz. İyi konsantre olmak ve atmosferden etkilenmemek çok önemli" dedi.

Vodafone Park'ın atmosferine vurgu yapan genç yıldız, "Gürültülü bir atmosfer olacak. Beşiktaş taraftarları çok ateşli. Ama zaten futbolu güzel yapan şey de bu" diye konuştu.

Bruma, siyah-beyazlı takımın yıldız isimlerine de dikkat çekerek, "Babel, Cenk ve Quaresma'dan oluşan hücum hattı inanılmaz. Ayrıca defansta Pepe gibi tutkulu biri var. Bazen çok acımasız gözüküyor ama süper birisi" değerlendirmesinde bulundu.



BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇINA RUS HAKEM

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci maçında Beşiktaş’ın sahasında Leipzig ile oynayacağı mücadelenin hakemi Sergei Karasev oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş, 26 Eylül Salı günü sahasında 21.45’te Alman ekibi RB Leipzig ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev düdük çalacak. Karasev’in yardımcılıklarını Anton Averyanov ve Tikhon Kalugin yaparken, dördüncü hakem olarak ise Maksim Gavrilin görev alacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE HAFTANIN MAÇLARI

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçları yarın başlayacak. Şampiyonlar Ligi gruplarında ikinci hafta karşılaşmaları, yarın ve 27 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Beşiktaş, G Grubu'ndaki ikinci maçında, yarın saat 21.45'te Almanya'nın Leipzig takımını konuk edecek. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçlarının programı şöyle:

Bugün:

21.45 APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Tottenham (İngiltere)

21.45 Borussia Dortmund (Almanya) - Real Madrid (İspanya)

21.45 Monaco (Fransa) - Porto (Portekiz)

21.45 Beşiktaş - Leipzig (Almanya)

21.45 Manchester City (İngiltere) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

21.45 Napoli (İtalya) - Feyenoord (Hollanda)

21.45 Spartak Moskova (Rusya) - Liverpool (İngiltere)

21.45 Sevilla (İspanya) - Maribor (Slovenya)



27 Eylül Çarşamba:

19.00 Karabağ (Azerbaycan) - Roma (İtalya)

21.45 Juventus (İtalya) - Olympiakos (Yunanistan)

21.45 Sporting Lizbon (Portekiz) - Barcelona (İspanya)

21.45 Atletico Madrid (İspanya) - Chelsea (İngiltere)

21.45 Anderlecht (Belçika) - Celtic (İskoçya)

21.45 Paris Saint-Germain (Fransa) - Bayern Münih (Almanya)

21.45 CSKA Moskova (Rusya) - Manchester United (İngiltere)

21.45 Basel (İsviçre) - Benfica (Portekiz)