Galatasaray Bursaspor maçı bu akşam futbol tutkunlarını ekran başına toplayacak. Bursaspor Galatasaray karşılaşmasını internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar, Galatasaray Bursaspor maçının nasıl internetten canlı olarak izleneceğini merak ediyor. Bursaspor Galatasaray karşılaşmasını canlı yayınlayan kanallar ve maç hakkında gelişmeler haberimizde.

GALATASARAY BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE NASIL CANLI İZLENECEK?

Bursaspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19:30'da başlayacak ve Türkiye'de BeinSports ekranlarından yayınlanacak. Maçı canlı olarak internetten izlemek için BeinSports kanalına internet üzerinden ücretli üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmiş olmanız gerekmekte. Aşağıdaki linkten ücretli üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BURSASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

GALATASARAY BURSASPOR MAÇI SKOR.COM.TR ÖZEL ANLATIMI

MAÇI YAYINLAYAN UYDU KANALLARI VE MAÇ DETAYLARI

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız Bursaspor Galatasaray maçını aşağıda bulunan kanallardan izleyebilirler.



















































































































































AvustralyabeIN SPORTS 3 Australia
BeninA+ Sport
Bosna HersekSportKlub 3 Serbia
BruneibeIN Sports Connect Thailand
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamboçyabeIN Sports Connect Thailand
KamerunA+ Sport
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D’IvoireA+ Sport
HırvatistanSportklub 3 Croatia
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
LaosbeIN Sports Connect Thailand
MakedonyaSportKlub 3 Serbia
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
KaradağSportKlub 3 Serbia
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
FilipinlerbeIN Sports 1
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
SırbistanSportKlub 3 Serbia
Sierra LeoneA+ Sport
SlovenyaSportklub 3 Slovenia
TaylandbeIN Sports Connect Thailand
TogoA+ Sport




 

TUDOR'DAN REKOR GELEBİLİR

Sezon başında tefe konulan Hırvat çalıştırıcı, bu durumda Fatih Terim’i bile geçecek. Rekor ise hâlâ 6’da 6 yapan Rijkaard’da. Sarı kırmızılılar, sezonun en zorlu maçlarından birinde Bursaspor deplasmanına çıkacak. Geride kalan periyotta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayan Galatasaray, uzun yıllar sonra bir ilki başarmanın peşinde koşacak. Cimbom, bugün kazanırsa puanını 16'ya yükseltecek ve 6'da 6 ile 18 puan topladığı Frank Rijkaard yönetimindeki 2009-10 sezonundan bu yana en iyi lig başlangıcı rekoruna ulaşacak. Sezon başında takım henüz oturmamış, transferler bitmemişken Östersunds'a elendiklerinde adeta tefe konan ve takımdan gönderilmesi gündeme gelen İgor Tudor ise 16 puana ulaşılması halinde son şampiyonları da geride bırakacak.

Galatasaray’da takım yemeğine geç kalan Tolga Ciğerci hesabı ödedi!



TOLGA YEMEK ISMARLADI

Vatan Gazetesi’nden Yalımcan Sarpyel’in haberine göre; geçtiğimiz ay takımdaki birlik ve beraberliği artırmak amacıyla İstanbul Boğazı'nda tekne turu gezisi düzenleyen sarı-kırmızılılarda başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular oldukça keyifli anlar yaşamıştı.
Bu organizasyonla takımda kolej havasının yakalanması hedeflenirken, futbolcular ve teknik heyet bunu kendi aralarında devam ettirme kararı aldı.



BURSASPOR GALATASARAY MAÇI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

- Galatasaray, Süper Lig'de Bursaspor'a 10 maçtır yenilmiyor. Ligdeki son 10 maçta Galatasaray 6 galibiyet alırken 4 maç ise berabere sonuçlandı.

- Bursaspor'un Süper Lig'de en fazla mağlup olduğu (49) ve en fazla gol yediği rakibi Galatasaray (166).

- Bursaspor, Galatasaray'ı Süper Lig'de Ocak 2012'den bu yana yenemiyor. Bursaspor'un son galibiyeti Pablo Batalla'nın tek golüyle gelmişti.

bursaspor-galatasaray-maci-canli-izle

- Galatasaray Süper Lig'de 9 maçtır yenilmiyor. 8 galibiyet ve 1 beraberlik elde edilen bu dönem Igor Tudor döneminin en uzun yenilmezlik serisi.

- Galatasaray, ligdeki son beş deplasman maçında da yenilmedi. 4 galibiyet, 1 beraberlik elde edilen bu seri de, Igor Tudor döneminin deplasmandaki en uzun yenilmezlik serisi.

- Bu sezon Süper Lig'de akan oyundan gol yemeyen tek takım Galatasaray. Sarı-kırmızılıların kalesinde gördüğü 3 gol de duran toplardan gelirken, 6. hafta maçları öncesi Bursaspor attığı 11 golün 9’unu akan oyunda bulmuş olmasıyla bu alanda liderliği iki takımla paylaşıyor (diğer iki takım Galatasaray ve Trabzonspor).

- Galatasaray bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım (108). Bursaspor ise bu alanda Gençlerbirliği'nin ardından (50), ligin en zayıf takımı (66).

- Ligin ilk beş haftası itibariyle, Süper Lig'de gol beklentisi ile attığı gol arasında en fazla fark olan iki takım bu maçta karşılaşacak: Galatasaray bu dönemde 7.9 gol atması beklenirken 13 gol attı, Bursaspor’un ise bu dönemde 6.7 gol atması beklenirken 11 gol kaydetti.

gs-bursa-canli-yayin-izle

- Bafetimbi Gomis bu sezon Süper Lig'de en fazla gol katkısı yapan oyuncu (7 gol, 2 asist). İlk beş haftanın ardından ligdeki 18 takımın sadece 10'u Bafetimbi Gomis'ten daha fazla gol atmayı başardı.

- Bafetimbi Gomis ligde yaptığı gol katkılarıyla takımına 5 puan kazandırdı ve bu alanda 7 oyuncu ile ikinciliği paylaşıyor.

- Bafetimbi Gomis Süper Lig'de atması beklenen gol (2.65 xG) ile attığı gol sayısı (7) arasında en fazla fark olan oyuncu.

Süper Lig´in 6´ncı haftasında Bursaspor, yarın Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda lider Galatasaray´ı ağırlayacak. Karşılaşmayı tecrübeli hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus´un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Güneş yapacak. Saat 19.30´da başlayacak olan zorlu mücadelenin 4´üncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

GALATASARAY´IN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

İki takım arasında oynanan lig maçlarında Galatasaray´ın üstünlüğü var. Süper Lig´de 96 kez kozlarını paylaşan iki ekibin randevularında sarı kırmızılı ekip 49, yeşil beyazlı ekip ise 22 galibiyet elde ederken 25 maç da berabere sonuçlandı. Rakibini toplamda son 14 maçtır yenemeyen Bursaspor, son olarak 28 Ocak 2012´de Bursa´da oynanan lig maçını Pablo Martin Batalla´nın golüyle 1-0 kazanmıştı.

BURSASPOR 5 MAÇTIR EVİNDE DE YENEMİYOR

Bursaspor, evinde de Galatasaray galibiyetinin özlemini çekiyor. Ligdeki 2008-09 sezonundan itibaren sarı kırmızılı ekibi sahasında ağırladığı üst üste 4 maçı da kazanan yeşil beyazlı ekip, Bursa´da oynanan sonraki 5 maçında ise galip gelemedi. Bu süreçte söz konusu maçların 3´ünü kazanan Galatasaray geçen sezon oynanan son maçta da Bursa´dan 5-0´lık galibiyetle ayrılmıştı.

galatasaray-maci-canli-izle

MAÇIN KİLİT İSİMLERİ

Yarınki mücadelede Galatasaray´dan Bafetimbi Gomis, Bursaspor´dan ise Pablo Martin Batalla kilit isimler olacak. Gomis, sarı kırmızılı formayla şu ana dek 7 gol ve 2 asist yaparken ligde en fazla gole katkı veren oyuncu konumunda. Batalla ise, ligdeki 5 maçında 3 gol atıp 1 de asist kaydetti.

TRİBÜN REKORU BEKLENİYOR

Bursaspor Kulübü´nün bazı tribünlerdeki ilk sıralar için bilet satışının açıldığını duyurmasının ardından taraftarın maça olan ilgisi yükseldi. Yaklaşık 25 bin dolaylarında kombine satan yeşil beyazlı ekibin, yarın tribün rekoru da kırması bekleniyor. Bursaspor´un iç sahada en çok seyirciye oynadığı maç, 34 bin 622 biletli seyirci ile geçen sezon Fenerbahçe´ye oynadığı karşılaşmaydı.