Süper Lig 4. haftada Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Başakşehiri ağırlıyor. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Fenerbahçe Başakşehir maçını nasıl canlı izleyeceklerini hangi uydu kanallarının maçı canlı yayınlayacağını merak ediyorlar. Sizlerle tüm bu bilgileri paylaşıyoruz. Süper Lig'e puan kayıpları ile başlayan iki takım saat 20.00'da kıyasıya mücadeleye başlayacak. İşte Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı izleme linki ve maçı canlı yayınlacak uydu kanalları listesi...

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak.  Taraftarlar bu maça kilitlendi.  Fenerbahçe- Başakşehir maçı 9 Eylül Cumartesi günü  saat 20:00’de başlayacak. Maçın canlı anlatımını Skor'dan takip edebilirsiniz. Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Saat 20.00'da başlayacak Fenerbahçe Başakşehir maçı beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE!

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ!

Süper Lig’in 4. haftasında oynanacak maçı tecrübeli hakem Fırat Aydınus yönetecek. Yukarıda paylaştığımız link ile beIN Sports kanallarını satın alarak canlı izlebilirisiniz. Fenerbahçe Başakşehir maçının canlı anlatımını Skor'dan takip edebilirsiniz.

fenerbahce-vardar

Geçen sezonun üçüncüsü Fenerbahçe ile ikincisi Başakşehir, milli ara sonrası Kadıköy'de karşı karşıya geliyor. Zor fikstürde ilk 3 haftada 4 puan kaybeden sarı-lacivertliler, aynı periyotta iki galibiyet, bir mağlubiyet yaşayan rakibi önünde kazanmak istiyor. İki takımın son 10 maçında kafa kafaya bir rekabet var. Fenerbahçe 4, Başakşehir 3 galibiyet alırken 3 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerde Van Persie ve Alper sakat. Başakşehir'de ise uzun süreli sakatlıklar dışında eksik yok.

KOCAMAN UYARILAR

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Başakşehir maçı toplantısında ciddiyet uyarısında bulundu. Rakiplerinin Emre Belözoğlu, Adebayor, Clichy ve Elia gibi etkili ve tecrübeli isimlerden oluştuğunun altını çizen Kocaman, oyuncularından taktik disiplini korumalarını istedi. Özellikle Belözoğlu'na orta alanda oyun kurma fırsatı verilmemesini tembihleyen tecrübeli çalıştırıcı, Ozan ve Josef'i yakın savunma konusunda uyardı. Kocaman, “Alınacak galibiyet, sadece puan olarak değil, geçiş sürecinde tribünlerin güvenini kazanmak açısından da önemli” dedi.



İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Neto, Hasan Ali, Ozan, Josef, Giuliano, Dirar, Valbuena, Soldado

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Çaiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mossoro, Mahmut, Visca, Emre, Elia, Adebayor

BAŞAKŞEHİR'DE İKİ AYRILIK

Medipol Başakşehir'de, transferin son gününde iki ayrılık gerçekleşti.

İstanbul ekibi, tecrübeli file bekçisi Ufuk Ceylan'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıklarken, genç futbolcu Musa Muhammed'in bir yıllığına Bulgaristan ekibi Lokomotiv Plovdiv'e kiralandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada iki oyuncuya da bu zamana kadarki hizmetleri için teşekkür edildi.



FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Süper Lig'in 4. haftasında 9 Eylül Cumartesi günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde tamamı basın mensuplarına açık yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdürülen antrenman, dar alanda 6 kaleli yapılan minyatür ile dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.

Milli takımlarda bulunan Giuliano ve Mauricio Isla'nın yer almadığı antrenmanda, Yiğithan Güveli takımdan ayrı çalıştı. Alper Potuk ve Robin Van Persie ise çalışmalarını salonda sürdürdü.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERLERİ

Fenerbahçe’ye gelen isimler

Giuliano: Zenit
Roberto Soldado: Villarreal
Nabil Dirar: Monaco
Mathieu Valbuena: Lyon
Mauricio Isla: Cagliari
Carlos Kameni: Malaga
Mehmet Ekici: Trabzonspor
Eljif Elmas: Rabotnicki
Vincent Janssen: Tottenham (Kiralık)
Luis Neto: Zenit (Kiralık)

Fenerbahçe’den giden isimler

Simon Kjaer: Sevila
Emmanuel Emenike: Olympiakos
Gregory van der Wiel: Cagliari
Miroslav Stoch: Slavia Prag
Hakan Çinemre: Göztepe
Ertuğrul Taşkıran: Boluspor
Volkan Şen: Serbest
Beykan Şimşek: Sakaryaspor (Kiralık)
Salih Uçan: Sion (Kiralık)



JANSSEN FENERBAHÇE'DE İLK İDMANINA ÇIKTI

Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Yeni transfer Vincent Janssen de antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri´nde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan 5´e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman pas çalışması ve çift kale maçın ardından gerçekleştirilen taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekibin, Tottenham Hotspur´dan bir yıllığına kiraladığı Vincent Janssen de akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesinde teknik ekip ve futbolcularla tanıştı ve ardından antrenmanda yer aldı. Alper Potuk çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken; Robin van Persie´nin tedavisine devam edildi.