Süper Lig 3. hafta açılış maçında Galatasaray ile Sivasspor karşılaşacak. Sarıkırmızılılarda hedef üçte üç.  Uzun aranın ardından Sivasspor maçında Galatasaray Türk Telekom Stadı'nda 50 bin kişiye oynayacak. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız google üzerinden Galatasaray Sivasspor maçı nasıl canlı izlenir, hangi uydu kanaları canlı yayınlayacak merak ediyor. Galatasaray Sivasspor maçı canlı izleme bilgileri ve yayınlayacak kanallara listesi  haberimizde. İşte ilk 11'ler...

Son iki sezondur tribünlerde yaşanan boşlukları unutturmak isteyen yönetim ve futbolcular, bugün stadın tıklım tıklım olmasını bekliyor. İki takım arasındaki İstanbul'da oynanan 11 lig maçının tamamını Galatasaray kazandı. Yiğidolar, geçen hafta Y.Malatya'yı yenmişti. İşte Galatasaray Sivasspor maçının canlı yayınının izlenebileceği kanallar...

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Süper Lige güzel başlangıç yapan Galatasaray, Sivasspor ile mücadele edecek. Geçen yıl istediğini bulamayan Aslan üçüncü maçından da galip ayrılıp uzun süreden sonra ilk üç maçta 9 puanı hedefliyor. Galatasaray Sivasspor maçı saat 21.45 itibari ile beİN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Maçın canlı yayın linki aşağıda paylaşıyor. Maçı canlı izlemek istediğiniz beIN Sports kanalı üyelik ve ücret isteyebilir.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLE!

Östersunds'a elenerek henüz sezon başına Avrupa Ligi'ne veda eden ancak birbirinden kaliteli transferlerle adından oldukça söz ettiren Galatasaray, flaş bir galibiyetlerle kazandığı Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarının ardından gözünü Sivasspor'a dikti.



MAÇI CANLI YAYINLAYACAK UYDU KANALLARI

Galatasaray Sivasspor maçını yurdışından izlemek isteyen futbolseverler aşağıdaki uydu kanallarından maçın canlı yayınına ulaşabilir.























































































































AvustralyaFoxtel Now, beIN Sports Connect Australia, beIN SPORTS 2 Australia
BeninA+ Sport
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamerunA+ Sport
KanadabeIN SPORTS CONNECT Canada
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D'IvoireA+ Sport
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
FransabeIN Sports 3
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
Yeni ZelandabeIN SPORTS 2 New Zealand
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
Sierra LeoneA+ Sport
SlovenyaSportklub 3 Slovenia
TogoA+ Sport

ALLEGRİ'DEN GALATASARAY'A MÜJDE!

İtalyan basınında yer alan habere göre; Asamoah, Juventus’un Genoa ile oyanayacağı lig maçının kadrosunda yer almayacak. Transfer için Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, İtalyan ekibinin Höwedes’i alması durumunda transferin önünün de açılacağı kaydedildi.

Juventus’un açıkladığı maç kadrosunda da Asamoah yer almadı.

Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri, Asamoh ile ilgili kendisine sorulan soruya ‘Kulüpler görüşmeye devam ediyor.’ cevabını verdi.

galatasaray-sivasspor-canli-izle-yayin

MUHTEMEL 11’LER:


GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar, Maicon, Linnes, Tolga, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Gomis

SİVASSPOR: Rochet, Rıdvan, Djakov, Byarsmyr, Elderson, Leandrinho, Hakan, Auremir, Gohi, Emre, Kone



GALATASARAY 23.KEZ SİVASSPOR KARŞISINDA

Galatasaray ile Sivaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 22. kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 15 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar da rakibini 3 kez mağlup edebildi. 4 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig'in son 4 haftasında rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı. 2017-2018 sezonuna da Kayserispor ve Osmanlıspor ile başlayan sarı-kırmızılılar, 2014-2015 sezonundaki 6 maçlık galibiyet sayısını egale etti. Galatasaray, Sivasspor'u mağlup ederek, bu seriyi arttırmak istiyor.

galatasaray-sivasspor-maci-canli

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇINDA GOMİS MASKESİ DAĞITACAK

Galatasaray yönetimi, ırkçı saldırıya maruz kalan Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis'e destek için, Sivas maçında 50 bin Gomis maskesi dağıtacak.

Osmanlıspor maçı sonrası Bafetimbi Gomis’e yönelik ırkçı saldırı Galatasaray camiasını ayaklandırdı. Taraftarlar, Twitter’de ırkçı söylemde bulunan Hakan Hepcan’a büyük tepki gösterirken yönetim de hem oyuncuya destek vermek hem de ırkçılığın karşısında durmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı kulübün, Sivasspor maçında taraftarlara dağıtılmak üzere 50 bin Gomis maskesi hazırlattığı öğrenildi.

Karşılaşma öncesi dağıtılacak maskeler Fransız yıldız sahaya adım attığında takılacak ve hep birlikte ırkçılığa karşı bir duruş sergilenecek.

gomis-21-08-galatasray-sivasspor

BELHANDA’YA ZAMAN GEREK

Belhanda’nın diğer takım arkadaşlarının seviyesine ulaşmasının biraz zaman alacağını ifade eden Tudor, “Herkes koşar ve yardımlaşırsa sorun kalmaz. Benim istediğim de bu” diye konuştu. Osmanlıspor ‘a attığı müthiş şutla iki maçta üç gole ulaşan Gomis’ e de övgüler yağıyor. Başkan Özbek, “Size Podolski’yi aratmaz” demiştim sözleriyle transferin ne kadar isabetli olduğunu söylüyor.

GALATASARAY UEFA'YA BAŞVURDU

Bu sezon transferin en konuşulan kulübü Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play konusunda sıkıntı yaşamamak için tedbirli davrandı, kendisi UEFA'nın kapısını çaldı.

Bu yıl 297 milyon lira zarar açıklayıp, UEFA'nın radarına girmekten korkan sarı-kırmızılılar, gönüllü olarak masaya oturma kararı aldı. Bu konuyla ilgili Avrupa futbolunun patronu olan UEFA ile bir randevu talebinde bulunan Cim-Bom, gelecek cevabı bekliyor.

UEFA'nın talimatlarına göre kulüpler gönüllülük anlaşması yapabiliyor. Bu durumda daha esnek ve kulübün içinde bulunduğu koşullara uygun yaptırımlarla karşılaşacağını bilen Galatasaray, UEFA'yı beklemeden kendisi harekete geçti. Ancak bu konuda sarı-kırmızılıların işi oldukça zor…
Galatasaray Sivasspor maçının canlı izleme yollarını ve canlı yayın ile izlenebilecek kanalları sizlerle paylaştık.

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AYBABA: 'LİGE EN İYİ BAŞLAYAN TAKIM'

Demir Grup Sivasspor, ligin 3'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından futbolcular pas çalışması ve dar alanda geçiş oyunu çalıştı. Antrenman taktik idman ile sona erdi. Kaleciler ise takımdan ayrı kaleci antrenörü ile çalıştı. Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve kaleci Ali Şaşal Vural takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba kendi sahalarında Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin moral olduğunu, bu hafta ise Galatasaray ile zor bir maç oynayacaklarını ifade etti. Aybaba, ''Şimdi Galatasaray maçı var. Lige en iyi başlayan takım, en formda takım. Görüntü olarak gerçekten iyi baskı yapıyorlar. Çok koşuyorlar, çok mücadele ediyorlar, çok coşkulu ve istekliler. Tabi bütün bu özellikleri olan takımların da zaafı var. Biz de onlar kadar koşacağız, onlar kadar isteyeceğiz, onlar kadar coşkulu oynayacağız. Küçük zaaflarından da yararlanıp maçı lehimize çevirmeye çalışacağız" dedi.