Süper Lig 4. hafta maçında Karabükspor Beşiktaş'ı ağırlıyor. Yurtdışında yaşayan taraftarlar ise maçı canlı izlemek için mücadeleyi canlı yayınlayacak kanaları araştırıyor. Şenol Güneş'in Karabükspor karşısında Beşiktaş ilk onbirinde Lens ve Negredo'yu oynatması bekleniyor. İnternet üzerinden araştıran futbolseverler için Karabükspor Beşiktaş maçı canlı izleme yolları ve canlı yayınlayacak kanallar listesi haberimizde. Tüm detayları sizler için derledik. İşte Karabükspor Beşiktaş maçı canlı izleme linki ve yayınlacak uydu kanalları...

KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Beşiktaş'ın konuk olduğu son dört maçtan sadece birini kazanabildiği Karabükspor deplasmanına çıkıyor. Geçen sezon da ligdeki üç yenilgisinden birini tattıran Batı Karadeniz ekibine karşı siyah-beyazlılar galibiyet amaçlıyor. Karabük, iç sahada bu sezon Başakşehir’i mağlup etmişti. Beşiktaş, alınacak bir galibiyetle Porto maçı öncesi de moral bulmayı istiyor.

Beşiktaş Karabükspor saat 17:00’da başlayacak, BeinSports kanalında yayınlanacak. Taraftarlar maçı aşağıdaki link üzerinden satın alarak izleyebilecek. Skor üzerinden yayınlanacak canlı anlatımdan da maçı an be an takip edebilirsiniz.

KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM

KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ İLK 11'LER

Kardemir Karabükspor: Rybka, Kerim Zengin, Dany, Barış Başdaş, Papp, Ceyhun Gülselam, Poko, Tanase, Grozav, Torje, Yatabare

Beşiktaş: Fabri, Necip, Pepe, Tosic, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Talisca, Babel, Negredo



MAÇI YAYINLAYACAK UYDU KANALLARI

Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Karabükspor Beşiktaş maçını aşağıdaki kanallarda canlı izleyebilirler.























AvustralyabeIN Sports Connect Australia, Foxtel Now, beIN SPORTS 3 Australia
KanadabeIN SPORTS CONNECT Canada
FransabeIN Sports MAX 9
TürkiyebeIN CONNECT Turkey, beIN Sports Turkey , Digiturk Play
Amerika Birleşik DevletleribeIN SPORTS CONNECT U.S.A., fuboTV



'MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ!

Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Cumartesi günü sahalarında Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmada galip gelmek istediklerini söyledi.

Başkan Tankut, ligin ilk 3 haftasında iyi oyun oynadıklarını ve takımın performansından memnun olduğunu söyledi. Takımın Beşiktaş maçındada iyi bir oyun ve performans göstereceğine inandığını belirten Tankut, "Takımımıza güveniyoruz. İyi performansımızı sürdürmek istiyoruz. Sahamızda mutlak galip gelmek istiyoruz. Sonuçta zor bir maç ama biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.

Defans oyuncusu Latovlevici ve golcü oyuncuları Seleznov'un adlarının Galatasaray ile anıldığının hatırlatılması üzerine ise Tankut, "Biz de sadece basından yazılanları okuyoruz. Şu ana kadar da bu konuda bize ulaşan hiçbir resmi teklif yok" diye konuştu.

besiktas_logo234345-bursasspor-saat-kacta

BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı.



Antrenmana takım halinde sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Antrenmana milli takımda olan Gary Medel katılmadı.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra karayolu ile Karabük'e giderek kampa girecek.