Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe Atiker Konyaspor ile karşı karşıya... Fenerbahçe, deplasmanda Konya’yı da devirip bu sezon üst üste 6 maç kazanan ilk takım olmak istiyor.Üst üste 5 maç kazanarak devreyi lider bitirme şansı yakalayan Sarı- Lacivertliler, rakibini devirip 6’da 6 yapmayı hedefliyor. Maça gidemeyen futbol severler maçın ne zaman, saat kaçta başlayacağını ve karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte Atiker Konyaspor Fenebahçe maçı canlı izleme linki ve maç hakkında merak edilenler...

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

23 Aralık Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma 19.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe zorlu karşılaşmadan istediği sonucu alırsa bu sezon 6 maç art arda kazanan ilk takım olacak. Aykut Kocaman 2.5 sezon başarılı işler yaptığı 1 kupa kaldırdığı Konyaspor’a karşı bu sezon ilk kez rakip olacak.

Aşağıda verdiğimiz linkten beINsports'a üye olarak Konyaspor Fenerbahçe maçını canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ücret gerektirebilir.

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE



İŞTE İKİ TAKIMIN 11'LERİ

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Mehmet Topal, Neto, Hasan Ali, Josef, Oğuz Kağan, Dirar, Aatıf, Giuliano, Valbuena

Atiker Konyaspor: Serkan, Ferhat, Filipovic, Ali Turan, Skubic, Ali Çamdalı, Jonsson, Ömer Ali, Vedat, Bourabia, Milosevic

aykut-kocaman-ilk-11

AYKUT KOCAMAN'DAN OĞUZ KAĞAN SÜRPRİZİ

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, ilk 11’de 18 yaşındaki genç futbolcu Oğuz Kağan’a şans verdi. Tecrübeli teknik adam, savunmada cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle ön liberolardan birini stopere çekerken, orta sahada Oğuz Kağan’ı oynatmaya karar verdi.

Oğuz Kağan daha önce Fenerbahçe forması ile Süper Lig’de sadece 4 dakika forma giyerken, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta 180 dakika sahada kaldı. Oğuz Kağan, oynadığı kupa maçlarında özellikle öne doğru oyundaki yeteneği ile göze çarptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımını zorlu deplasmanda forvet oyuncusuz sahaya sürdü. Orta sahayı kalabalık tutan Aykut Kocaman, en son Kasımpaşa maçına benzer bir taktikle çıkmıştı. O maçta oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, rakibini 4-2 mağlup etmişti.

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI

Aykut Kocaman, sezon başında Fenerbahçe’nin başına geçmeden önce Atiker Konyaspor’u çalıştırmıştı. Yeşil-Beyazlılar, Kocaman yönetiminde 2015-16 yılında 3. olarak tarihindeki en yüksek sıralamaya ulaşmış, geçtiğimiz sezon ise ilk kez Türkiye Kupası’nı müzesine götürmüştü.

Aykut Kocaman, Josef ve Mehmet Topal’dan oluşan orta saha ikilisini bozmak istemiyor. 52 yaşındaki çalıştırıcı, Neto’nun yanında Mauricio İsla’yı görevlendirecek. Sağ bekte ise, Karabük maçının ikinci yarısında olduğu gibi Dirar forma giyecek. Bu sayede, Valbuena’ya da ilk 11’de yer açılmış olacak.





FENERBAHÇE'DE NOEL İZNİ

Fenerbahçe’de teknik heyet ve yönetim, Noel izni konusunda son sözünü söyledi. Aykut Kocaman, öğrencileriyle yaptığı görüşmede, “Herkes tatile aynı gün çıkacak, aynı gün dönecek. Kimse bu konuda ayrıcalık beklemesin. İzne erken çıkan ya da geç dönen, ağır para cezasına hazır olsun” uyarısında bulundu. Sarı- Lacivertli oyuncular çarşamba günü kupada oynanacak İstanbul maçının ardından izne çıkacak. Futbolcular 3 Ocak’ta İstanbul’da toplanacak, 4 Ocak’ta ise Belek Kampı başlayacak.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Savunma hattından Şener Özbayraklı, Roman Neustadter ve Martin Skrtel cezalı durumda. Bu oyuncuların dışında Vincent Janssen ve Mehmet Ekici’nin sakatlıkları da devam ediyor. Kocaman, Konya deplasmanına 5 öğrencisinden yoksun çıkacak.

KONYASPOR İÇİN SON MAÇ

İkinci kez ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil etmesine rağmen bu sezon ligde hedeflerinden çok uzak kalan, düşme potasına kadar gerileyen Mehmet Özdilek için de devreye girerken oynanacak son maç çok önemli. Geride kalan 16 haftada 14 puanda kalan Anadolu ekibi güçlü rakibini eli boş yollayarak ikinci yarı öncesi moral kazanma amacında. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşmaya taraftarın da ilgisi oldukça yüksek. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’ndaki mücadelenin dolu tribünler önünde oynanması bekleniyor.

Ev sahibi takımda Hadziahmetovic, Traore, Eren ve Volkan uzun süredir sahalardan uzak. Bu oyuncuların dışında orta sahanın önemli ismi Ali Çamdalı’nın da sakatlığı bulunuyor. Kaptanın Fenerbahçe karşısında forma giymesi zor görünüyor. Yeşil- Beyazlılar’da ayrıca forvet oyuncusu Malick Evouna da bugünkü mücadelede görev yapamayacak.