Porto Beşiktaş maçı canlı izle linkinin paylaşıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi başladı. Bu gece temsilcimiz Beşiktaş Porto ile deplasmanda mücadele edecek. Taraftarlar ise canlı yayına ulaşmanın yollarını ve Porto BJK Şampiyonlar Ligi maçını canlı izleyebileceği uydu kanallarını merak ediyor. Lig'te iyi başlangıç yapan fakat geçen yıla oranla oynadığı futbol ile göz doldurmayan Beşiktaş, sezona çok hızlı başlayan Porto ile mücedele edecği maçtan puan almak istiyor. Aşağıda paylaştığımız linkten Porto Beşiktaş maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca maçı canlı yayınlayacak kanallar listesine de ulaşabilirsiniz.

BJK PORTO ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto’ya konuk olacak olan Beşiktaş, ilk maçını 13 Eylül Çarşamba günü saat 21.45’te Dragao Stadı’nda oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu maçları 13 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak Porto Beşiktaş maçı Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak. BJK Porto Şampiyonlar Ligi maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler şifreli yayın olan Tivibu yayınını satın alması gerekli.

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE!

Kardemir Karabükspor deplasmanından penaltı kaçırmasına ve 10 kişi kalmasına rağmen 1-0'lık galibiyetle dönen Beşiktaş rotayı Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi.

Karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor’un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Constantine Hatzidakis olacak.



BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE HAZIR

Beşiktaş'ın 7'inci Şampiyonlar Ligi macerası yarın akşam Portekiz'de başlıyor. Geçen sezon Dynamo Kiev'e yenilerek gruptan çıkma şansını son anda kaybeden Beşiktaş, bu kez işi son maça bırakmak istemediği için Porto karşısında iyi bir sonuç alarak iddiasını ortaya koymak amacında. Yarın akşam TSİ 21:45'te Dragao Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.



Beşiktaş'ın yer aldığı G Grubunda güçlerin birbirine yakın olduğu göz önüne alındığında her takımın hem 1'inci hem de 4'üncü olması sürpriz sayılmayacak.

Bu açıdan bakıldığında Porto'nun yanı sıra Monaco ve R.Leipzig gibi zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Siyah Beyazlıların, deplasmanda alacağı puanlar hayati önem taşıyor. Ancak deplasmanda alınacak puanları iç sahadaki puanlarla artırmadıktan sonra geçen sezonki son maç dramı ile karşı karşıya kalmak yine mümkün. Geçen yıl deplasmandan 4 puan çıkartan Siyah Beyazlılar iç sahada galibiyet çıkartamayıp sadece 3 beraberlik almıştı.Şenol Güneş'in öğrencileri aynı sonu yaşamamak için içerdeki maçlarda mutlak galibiyet ve deplasman maçlarında da sürpriz galibiyetlerle maksimum puan toplayıp gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edecek.

[old_news_related_template title="Nefesler Porto Beşiktaş maçı için tutuldu! Porto BJK maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? (Şampiyonlar Ligi)" desc="Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda, saaqt kaçta merak ediliyor? Beşiktaş bu akşam Porto ile karşı karşıya gelecek. G Grubunda güçlerin birbirine yakın olduğu göz önüne alındığında her takımın hem 1'inci hem de 4'üncü olması sürpriz sayılmayacak. Bu akşam Kartal hedefe kilitlenmiş durumda. Peki Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Porto BJK Şampiyonlar ligi maçı saat kaçta başlayacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/porto-besiktas-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-bjk-sampiyonlar-ligi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/nefesler-porto-besiktas-maci-icin-tutuldu-porto-bjk-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-yayinlanacak-sampiyonlar-ligi-2009685/"]

PORTO TEKNİK DİREKTÖRÜ: 'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında yarın akşam Porto'ya konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao ve futbolculardan Alex Telles, Dragao Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

beşiktaş-porto-maçı-canlı-izle

Sergio Conceiçao, bulundukları grubun dengeli bir grup olduğundan bahsederken Beşiktaş'tan çekindiği bir oyuncu olmadığını açıkladı. Sergio Conceiçao'nun açıklamaları şu şekilde:

"Gruptaki tüm takımlar birbirine yakın, aynı kalitede olan güçlü takımlar. Zor bir grup. Herhangi bir takım lider olabileceği gibi, grup dışında da kalabilir. Evimizdeki her maç hayati önem taşıyor. Elimizden geleni yapıp yarın puanlar almak istiyoruz. İki eksiğimiz var ama elimizdeki 19 oyuncuyla elimizden geleni yapacağız.

''Pereira ve Aboubakar cezalı. İki önemli oyuncudan faydalanamayacağız. Diğer oyunculara güveniyorum. Sahaya süreceğimiz her oyuncu, elinden geleni yapacaktır. Telles ve Aboubakar ile konuştum ama bilgi almadım. Türk futbolunu yeterince tanıyorum. Beşiktaş taraftarıyla oynayan, zor bir takım. Hem taktik hem teknik olarak analizini yaptık. Özelliklerini biliyorum. Bu oyuncularla özel bir çalışma yapmadım. Oyuncuları iyi biliyorum. Benim için bütün oyuncular önemli. Tabii ki Beşiktaş'ın kadrosunda hem tecrübeli hem kaliteli oyuncular var. İsim vermeden onlara karşı önlem alacağız. Özellikle çekindiğim bir oyuncu yok."

SANSASYONEL SONUÇLAR

Siyah-Beyazlılar, 6 kez katıldıkları Şampiyonlar Ligi'nde oldukça sansasyonel sonuçlara da imza attı. Barcelona, Chelsea, Liverpool, Paris Saint Germain, Manchester United, Napoli gibi takımları yenmeyi başaran Kara Kartallar farklı mağlubiyetler de yaşadı.

İşte Beşiktaş'ın aldığı ilgi çekici skorlar:

Galibiyetler

Beşiktaş: 3- Barcelona: 0

Beşiktaş: 3 -Paris Saint Germain: 1

Chelsea: 0 -Beşiktaş: 2

Beşiktaş: 2 -Liverpool: 1

Manchester United: 0- Beşiktaş: 1

Napoli: 2- Beşiktaş: 3

Mağlubiyetler

Milan: 4 -Beşiktaş: 1

Leeds United: 6- Beşiktaş: 0

Barcelona: 5- Beşiktaş: 0

Liverpool: 8- Beşiktaş: 0

Dynamo Kiev: 6- Beşiktaş: 0

Beşiktaş, Devler Ligi'nde bugüne kadar yaptığı 36 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 20 mağlubiyet alırken 31 gol atıp 70 gol yedi. Sizlerle Porto beşikytaş maçı canlı izleme yollarını paylaştık. İyi seryirler...