2018 Dünya Kupası'na katılabilme yolunda kritik mücadele Türkiye Hırvatistan maçı TV 8 kanalından canlı yayınlanacak ve internet üzerinden TV 8 canlı izlenebilecek. Ukrayna yenilgisi ardından moralini düzeltmek isteyen Türkiye A Milli Futbol Takımı lider Hırvatistanı Eskişehir'de konuk ediyor. Futbolseverler Türkiye Hırvatistan maçını canlı izleme yollarını gogole üzerinden araştırıyorlar. Dev mücadele 21.45'te başlayacak TV 8 canlı yayını ile ekranlarda olacak. İşte detaylar...

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

2018 Dünya Kupası Elemeleri I grubunda mücadele eden Türkiye Eskişehir’de Hırvatistan’ı ağırlayacak. Rusya şansını zora sokan A Milli Takım üç puan için sahaya çıkıyor. Türkiye Hırvatistan maçı saat 5 Ağustos Salı günü 21.45’te başlayacak.

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI CANLI İZLE!

Türkiye Hırvatistan maçı TV 8 kanalından saat 21.45 itibari ile canlı izlenebilecek. Maçı Macaristan Futbol Federasyonu’ndan ünlü hakem Viktor Kassai yönetecek.

SAAT: 21.45

STAT: Eskişehir Yeni



YAYIN: TV8

HAKEM: Viktor Kassai

Mircea Lucescu yönetimindeki ilk maçında Ukrayna'ya 2-0 yenilerek hesabı şaşan Ay-Yıldızlılar, bugün kazanıp aynı saatte başlayacak İzlanda-Ukrayna maçının sonucunu bekleyecek. Kalan iki maçında 6 Ekim'de İzlanda'yı konuk edecek Türkiye, 9 Ekim'de Finlandiya deplasmanına çıkacak. Grup liderlerin direkt Rusya biletini alacağı gruplarda en kötü ikinci elenecek, diğer 8 ikinci play-off oynayacak.

LUCESCU: RESMİ BİR ÖZÜR BEKLEDİM


Lucescu, Ukrayna maçında 5 ciddi hatanın yapıldığını söyledi. Oyunu kontrol eden bir takım yaratmaya çalıştığını da belirten Lucescu şöyle konuştu:

“Tabi ki ben mucize yaratamam. Futbol oynayan bir ekip, sahaya çıktığında oyunu kontrol eden bir ekip yaratmak istiyorum. Ukrayna’nın grupta en iyi oynayan takım olduğunu söyleyebilirim. Hakem hatalarını hepiniz gördünüz eğer bunlar olmasaydı durum çok farklı olurdu. 5 çok ciddi fahiş hata yapıldı maçta. Mesela Cenk’in karşı karşıya kaldığı pozisyonda ofsayt, ofsayt değildi. Yediğimiz 2 golde topun çizgiyi geçmesi söz konusuydu. Bir penaltımız verilmedi, ben bu düzeyde bir hakemlik görmedim. Ayrıca bilmediğiniz bir nokta var, Ukrayna yedek kulübesinde tam üç tane İspanyol görevli vardı. Ben bunun takdirini size bırakıyorum. Ama bence bu da soruşturulması gereken bir şey.3 tane İspanyol yedek kulübesinde ve İspanyol bir hakem. Tabi ki ben bekledim, resmi bir özür bekledim. UEFA’dan Collina’dan veyahut hakemlerden ancak bu henüz gelmedi. Onların hareketlerine genel bir tepkimiz olamıyor ama onların kararları bizim imajımıza, bizim emeklerimize etki ediyor. Bu da kötü bir durum oluşturuyor.”

lucescu-215315

Ukrayna maçından sonra, zorlu bir iki gün geçirdiklerini söyleyen Lucescu, “Benim için zorlu bir iki gün geçti. Çünkü oyuncuları hiçbir şey olmamış gibi motive etmek, morallerini yükseltmek oldukça güç oldu. Yapılan hataların kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Bunlar ayrı bir tartışma konusu. Biz hazırlıklarımızı yaptık. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Daha önce de analizlerimizi yapmıştık, hazır hale gelelim diye, şimdi de maç saatini bekliyoruz” dedi.

turkiye-hirvatistan-maci-canli-izle

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI ÖNCESİ KUTLAMA

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde bu akşam Eskişehir’de Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım’da, Nuri Şahin’in 29. yaş günü için bir kutlama yapıldı.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, A Milli Takım teknik heyeti ve takım arkadaşları Nuri’yi tebrik ederken, milli futbolcu daha sonra kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

turkiye-hirvatistan-maci-canli-yayin

HIRVATİSTAN'DA YILDIZ FUTBOLCU SAKATLANDI

2018 Dünya Kupası Elemelerinde yarın A Milli Takımımız ile karşılaşacak Hırvatistan’da sakatlık şoku yaşanıyor.
I Grubu’nda lider durumda bulunan ve yarın saat 21.45’te Eskişehir’de ay-yıldızlılarla karşılaşacak Hırvatistan’da Ivan Rakitic kadrodan çıkarıldı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu, Barcelona’nın yıldızı Ivan Rakitic’in Türkiye’ye karşı forma giyemeyeceğini duyurdu. Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, Kosova maçının ardından yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun her iki bacağından da problemi olduğunu söylemişti.

29 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım ile oynanacak maçın kafilesinde yer almadı.



ARDA İLK 11'DE

Ukrayna’da 11’de olan Cenk, kulübeye geçecek. Arda da büyük bir olasılıkla ilk 11’de olacak. Kosova maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Ukrayna deplasmanında forma giyemeyen Burak Yılmaz’ın bugün maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. Teknik Direktör Mircea Lucescu, idmanlarda özel olarak ilgilendiği yıldız golcüyü ileri uçta tek forvet olarak oynatacak. Ukrayna’da 11’de olan Cenk, kulübeye geçecek. Arda da büyük bir olasılıkla ilk 11’de olacak.

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Caner, Mehmet Topal, Çağlar, Şener, Nuri, Emre Belözoğlu, Oğuzhan, Hakan, Arda, Burak

HIRVATİSTAN: Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivaric, Modric, Kovacic, Brozovic, Badrelj, Perisic, Mandzukic

turkiye-hirvatistan-tv-8-canli-izle

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI FORMA SATIŞLARI ARTTI

2018 Dünya Kupası'na katılabilme yolunda kritik mücadele Türkiye Hırvatistan maçı TV 8 kanalından canlı yayınlanacak ve internet üzerinden TV 8 canlı izlenebilecek. Ukrayna yenilgisi ardından moralini düzeltmek isteyen Türkiye A Milli Futbol Takımı lider Hırvatistanı Eskişehir'de konuk ediyor. Futbolseverler Türkiye Hırvatistan maçını canlı izleme yollarını gogole üzerinden araştırıyorlar. Dev mücadele 21.45'te başlayacak TV 8 canlı yayını ile ekranlarda olacak.

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçında bu akşam Türkiye, Hırvatistan’a karşı mücadele edecekken, kritik karşılaşma öncesi futbolseverler kırmızı-beyazlı formalara yoğun ilgi gösteriyor.

Yaklaşık bir haftadır milli takım formalarının satışında yoğunluk olduğunu belirten Furkan Ersoy, “Milli Takım'ın forma satışları yoğun. Bu yoğunluk yaklaşık bir hafta öncesinden başladı. Milli takımın maçı olduğu zaman da Eskişehirspor’un formaları satılıyor. Ancak rekabete göre Milli Takım'ın formalarına vatandaşların talepleri son derece yoğun oluyor. Sadece Eskişehirliler değil, milli maç için Türkiye’nin diğer illerinden gelen vatandaşlar da çok. Onlar da buralardan forma satın alıyorlar” diye konuştu.

HIRVATİSTAN, TÜRKİYE'YE GELDİ

Özel bir uçakla saat 13.05’te Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı'na inen Hırvatistan kafilesi, konvoy halinde konaklayacakları otele geçtiler. 15 yaşındaki Onur Dikmen isimli Beşiktaşlı taraftar ise, ismi siyah-beyazlılar ile anılan Vida’dan formasına imza aldı. Bu akşam Hırvat ve Türk Milli Takımları, Eskişehir Yeni Stadyum’da basın toplantısı ve antrenman gerçekleştirecek.Öte yandan grupta Hırvatistan, Türkiye ile oynadığı ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı.

Türkiye Hırvatistan maçı TV 8 kanalından canlı izlenebilecek. Saat 21.45'te başlayacak milli maçı yukarıda verdiğimiz link ile internet üzerinden de canlı izleyebilirsiniz.