Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıktı. İlk olarak Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan evet standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı daha sonra evet standının hemen yakınında kurulan CHP'nin 'hayır çadırını' ziyaret etti. Erdoğan, kurulan çadıra girerek içeridekilerle yaklaşık 15 dakika konuştu.

FOTO:DHA FOTO:DHA

SOĞUK SU İKRAM ETTİLER


'Hayır' standında görevli olan Çağlar Coşkun, Erdoğan'ın ziyaretini sozcu.com.tr'ye anlattı.

Coşkun, "Sayın Cumhurbaşkanı önce hemen yanımızdaki 'evet' standına uğradı. Daha sonra Önümüzden geçerken biz de kendisini davet edip, 'Buyurun, bir çayımızı için' dedik. Bize, acelesi olduğunu ve Samsun'a yetişmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunun üzerine 'o zaman bir soğuk suyumuzu için' dedik. Sağolsun teklifimizi kırmayarak çadırımıza girdi" dedi.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Erdoğan'la içeride çok fazla sohbet edemediklerini belirten Coşkun, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve vatandaş sorunlarıyla ilgili iki üç tane soru sorduklarını ancak yeterli cevabı alamadıklarını söyledi.

"HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI OLABİLMENİZ İÇİN HAYIR"


Çadırın girişinde ellerinde 'Hayır' broşürleri bulunanlarla da konuşan Erdoğan'a kadınlardan birinin "Hepimizin Cumhurbaşkanı olabilmeniz için hayır" dediği duyuldu.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler daha sonra çadırdan ayrılarak Atatürk Havalimanı'na doğru hareket etti.