CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin 'Adalet Yürüyüşü'nün Türk siyaset tarihine geçtiğini söyleyen Gök, CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde, gerekli etkinliklere katılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı protokol listesinde Kılıçdaroğlu'nun adının yer almaması konusunda sozcu.com.tr'ye konuşan Levent Gök, Meclis'teki 15 Temmuz programlarının tamamına katılacaklarını ancak Cumhurbaşkanlığı himayesindeki programla ilgili kendilerine herhangi bir davet gelmediğini söyledi.

PROTOKOLDE KILIÇDAROĞLU YOK


Program kapsamında 16 Temmuz'daki protokol konuşması yapacak isimler arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yer verilmemesi dikkat çekti. Listede; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bulunuyor.

levent-gok

[old_news_related_template title="CHP'li Gök'ten İstanbul Valisi'ne: 15 milyonluk bir kentin valisisin, kendine gel" desc="CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, partisinin Maltepe'deki 'Adalet Mitingi'ne katılım sayısını 175 bin olarak açıklayan İstanbul Valiliği'ni eleştirerek, 'Kıskananlar çatlasın. Herhalde İstanbul Valisi, İstanbul'un nüfusunun 500 bin olduğunu düşünüyor. Kendine gel Sayın Vali'm, 15 milyonluk bir kentin valisisin. Böyle bir akılla İstanbul'u yönetiyorsan vay halimize' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/chp-ic.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/chpli-gokten-istanbul-valisine-15-milyonluk-bir-kentin-valisisin-kendine-gel-1928752/"]

[old_news_related_template title="15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü programı belli oldu" desc="15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü, yurt içi ve yurt dışında bir dizi etkinlik ile anılacak. Anma törenleri kapsamında etkinlikler bugünden itibaren başlayacak ve 16 Temmuz gecesi son bulacak. Cumhurbaşkanlığı himayesinde hazırlanan program kapsamında 16 Temmuz'daki protokol konuşması yapacak isimler arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yer verilmemesi dikkat çekti. Listede; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bulunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/07/darbe-15-temmuz-reuters.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/15-temmuz-darbe-girisiminin-yildonumu-programi-belli-oldu-1927789/"]

İşte Lev