Uğur Dündar, referandum sonuçlarına ilişkin önemli bir araştırmayı izleyenlerle paylaştı. AKAM Başkanı Kemal Özkiraz'ın yolladığı mesajı aynen aktaran Dündar şunları söyledi herkesi oy kullanmaya davet etti.

İşte Dündar'ın okuduğu o mesaj: 'Referanduma yönelik son anket çalışmamız tamamlanmış olacak. AKAM olarak 'Evet' çıkması halinde şirketimizi kapatacağımızı taahhüt ettik. İlk gelen veriler önceki anketlerimizi doğruluyor. Bu referandumdan kesinlikle açık ara farkla 'Hayır' çıkacak. Referanduma katılım artarsa bu fark tarihi bir sonuca dönüşür'

 

MUHARREM İNCE: BAŞBAKANI GEÇİYORUM AMA CUMHURBAŞKANINI GEÇEMİYORUM

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma sayılı günler kala, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Muharrem İnce 'Hayır' mitinglerinin nasıl geçtiğine dair de esprili bir açıklama yaptı. Halk Arenası’nın bugünkü konuğu CHP’li Muharrem İnce oldu. İnce, ‘Hayır’ mitingleriyle ilgili de çarpıcı bir açıklama yaptı. Muharrem İnce, mitinge kaç kişinin geldiğiyle ilgili şu örneği verdi: “Başbakan Binali Yıldırım’ı geçiyorum mitinglerde. Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı geçemiyorum. Çünkü onun mitinglerinin olduğu gün okullar tatil ediliyor, kamu kurumları tatil ediliyor. Taşımalı miting yapıyorlar”

 

ÜMİT ÖZDAĞ: CAMİLERİ AKP'NİN YAN KURULUŞLARI OLARAK KULLANIYORLAR

Prof. Dr. Ümit Özdağ; ”Camileri AKP’nin yan kuruluşları olarak kullanmaya devam ediyorlar” dedi.

 

UĞUR DÜNDAR'DAN TARİHİ ÇAĞRI

Duayen gazeteci Uğur Dündar Halk Arenası'nda tarihi bir çağrıda bulundu. Daha önce Kılıçdaroğlu tarafından defalarca yapılan 'canlı yayında tartışma' çağrısı için bir teklif de Uğur Dündar'dan geldi. Uğur Dündar, Recep Tayyip Erdoğan ile Deniz Baykal’ın 2002 yılında Seçim Arenası programında bir araya geldiğini ve programın sonunda iki liderin de gülerek ayrıldığını söyledi. Dündar, benzer bir tablonun yeniden oluşmasına işaret ederek, Başbakan Binali Yıldırım’a ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na açık bir teklifte bulundu ve iki lideri Halk Arenası canlı yayınına davet etti.