Küçükçekmece E-5 karayolu Cennet istikametinde sabah saatlerinde makas atarak ilerleyen sürücü zincirleme trafik kazasına yol açmış ve ardına bile bakmadan olay yerinden kaçmıştı.

 

Güvenlik kameralarına yansıyan kazanın ardından harekete geçen Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kazaya yol açan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Plakası tespit edilen aracın sürücüsü Fatih Ç. (31), polis ekipleri tarafından Kadıköy’de gözaltına alındı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğündeki Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne getirilen Fatih Ç. hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak”tan işlem yapıldı. 206 lira para cezası kesilen sürücü, daha sonra adli işlemlerinin yapılması için Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliğine sevk edildi. Fatih Ç.'nin buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

[old_news_related_template title="Küçükçekmece E-5 Karayolu'nu kilitledi, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti" desc="Küçükçekmece E-5 Karayolu'ndaki kaza, güvenlik kameralarına böyle yansıdı. Kazada, iki araç metrobüs bariyerlerine çarptı, iki kişi yaralandı. Zincirleme trafik kazasına neden olan sürücü ise hiç umursamadan yoluna devam etti. Kaçma anları da görüntülenen bu sorumsuz araç sahibi yüzünden, İstanbul trafiği felç oldu, vatandaşlar saatlerce trafiğe esir oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Trafik Yoğunluk Haritası'nda o bölgede trafik hâlâ yoğun olarak görünüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/kucukcekmece-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kucukcekmece-e-5-karayolunu-kilitledi-hicbir-sey-olmamis-gibi-yoluna-devam-etti-1649951/"]

İHA