Cumhurbaşkanı Erdoğan dün, 15 Temmuz Şehitlerini anmak üzere Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'ne gitti. Erdoğan'ı şehitlik girişinde Başbakan Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler 15 Temmuz Şehitliği'nde kabirleri ziyaret etti. Erdoğan 15 sivil şehidin bulunduğu şehitlikte Kuran-ı Kerim okudu, dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım buradan yürüyerek Edirnekapı Polis Şehitliği'ne geçti.

[old_news_related_template title="Erdoğan ve Yıldırım'dan 15 Temmuz şehitlerine ziyaret" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat şehitlikte kalan Cumhurbaşkanı şehitler için Kuran-ı Kerim okudu, dua etti. Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri Erol Olçak ile oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın mezarlarını ziyaret etti. Karacaahmet mezarlığına gelen Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Erdoğan'ın ayrıca anne ve babasının mezarını ziyaret ettiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/erdogan-dua-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/15-temmuzu-anma-nobeti-basladi-1928199/"]