UEFA Avrupa Ligi play-off maçları bu gece tamamlanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe de Makedonya'nın Vardar takımı ile mücadele edecek. İlk maçta aldığı 2-0'lık yenilgi üzerine şansını zora sokan sarılacivertlilere farklı galibiyet gerekiyor. Peki Fenerbahçe Vardar maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Mücadele hakkında tüm detaytlara Sözcü'den ulaşabilirsiniz. Aykut Kocaman Vardar karşısında nasıl galip gelebileceklerinin şifresini verdi. Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i haberimizde.

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI SAAT KAÇTA?

Taraftarların sabah saatlerinden beri merak ettiği konu Fenerbahçe Vardar maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak oldu. UEFA Avrupa Ligi play-off maçı için geri sayım başladı. Kadıköy'de oynancak Fenerbahçe Vardar maçı saat 20.30'da başlayacak.

fenerbahce2345

FENERBAHÇE EVİNDE 11 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Kadıköy'de oynadığı son 11 maçta kaybetmedi. Oynadığı son 11 Avrupa maçında 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe evinde Vardar'ı ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren temsilcimizde Soldado kadroda olmayacak. 21.45'te başlayacak Fenerbahçe Vardar maçı Dsmart kanalı olan SmartSpor'dan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe maçı alamazsa Vardar tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında grup aşamasına yükselecek.



SOLDADO KADRODA YOK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında yarın Ülker Stadyumu’nda Makedon ekibi Vardar ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe’nin Vardar maçı için yaptığı son çalışmaya sağ üst adalesinde kanama bulunan Soldado katılamadı. Bireysel olarak çalışan golcü oyuncu Vardar maçında ilk 11’de yer alamayacak. Şener de tam olarak iyileşemedi.

FENERBAHÇE'YE FARKLI GALİBİYET GEREKİYOR

Sarı-Lacivertli ekip deplasmanda aldığı 2-0’lık yenilgi sonrasında sahasında oynayacağı karşılaşmada alacağı beraberlik, yenilgi ve tek farklı galibiyetlerde Avrupa’ya veda eden taraf olacak. Fenerbahçe’nin alacağı 2-0’lık galibiyet maçı uzatmalara taşıyacak. Temsilcimiz, alacağı 3 farklı galibiyetlerde ise turu geçen taraf olacak. Karşılaşma Fenerbahçe’nin 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlanırsa Vardar deplasmanda atılan gol kuralıyla turu geçen taraf olacak.



VARDAR İNANIYOR

Fenerbahçe ile Vardar takımı arasında yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçı öncesinde Makedon ekibinin teknik direktörü Cedomir Janevski ile oyuncu Dejan Blazevski basın toplantısı düzenledi.

Janevski, karşılarında çok büyük bir rakip olduğunu belirterek, “Çok zor bir maç bizi bekliyor. İlk maçı 2-0 kazansak da, yine de bizim için yarınki maç çok zor olacak. Yarın sıfırdan başlayacağız ve böyle düşünmeliyiz. Çünkü Fenerbahçe çok güçlü. Büyük tecrübesi var. Ateşli taraftar önünde oynayacağız. Oyuncularımın içlerinde pozitif enerji var ve yarın akşam tur için her şeylerini verecekler” dedi.

aykut-kocaman-ilk-11

AYKUT KOCAMAN'DAN MAÇI KAZANMA ŞİFRESİ

Oynanan maçlarda istenilen sonuçların alınamaması ile ilgili olarak da Kocaman, “Yaşadığımız dönem büyük bir sürpriz değil benim için. 9-10 yeni oyuncu geldi. Onları adapte etmeye çalışıyoruz. Yeni bir oyun inşa etmeye çalışıyoruz. Bu dönemi idare etme açısından skorlarda bir beklentim vardı, bu olmadı. Kaleyi bulan şut sayısı 8, yediğimiz gol sayısı 6. Son 3 maçımızda kaleye atılan her şut neredeyse gol olmuş. Bunu tamamen oyuncular üzerinden açıklamak doğru değil. Mümkün olduğu kadar yaşananları analiz ederek yaşanacakları öngörmeyle geçiyor hayatımız. Bu oyunda da böyle bu. Yeni oyuncularla yeni oyun düzeni kurmaya çalışırken bu sorunlarla karşılaşmak bizim için de sorun oldu. Oyuncuların bir ortalamaları var. Sabır inat bilgi ve sürekli tekrar yaparak bu ortalamaları kendi lehimize çevireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

fenerbahce-vardar-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-sifresiz-mi

MUHTEMEL 11’LER



Fenerbahçe: Kameni- Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı- Mehmet Topal, Alper Potuk, – Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe, Mathieu Valbuena- Roberto Soldado

Vardar Skopje: Filip Gacevski, – Hovhannes Hambardzumyan, Darko Velkoski, Evgen Novak, Besir Demiri, – Boban Nikolov, Stefan Spirovski, – Tigran Barseghyan, Juan Felipe Alves Ribeiro, Dejan Blazevski, – Damir Kojasevic

AVRUPA LİGİ’NDE GECENİN DİĞER MAÇLARI ŞÖYLE:

19:00 AEK Larnaca(Kıbrıs Rum Kesimi) – Viktoria Plzen(Çekya) (1-3)

19:45 Dynamo Kiev(Ukrayna) – Maritimo(Portekiz) (0-0)

20:00 Maccabi Tel Aviv(İsrail) – Rheindorf Altach (Avusturya) (1-0)

20:00 Oleksandria(Ukrayna) – BATE Borisov (Belarus) (1-1)

20:00 Östersunds FK (İsveç)- PAOK(Yunanistan) (1-3)

20:00 Salzburg(Avusturya) – Viitorul Constanta(Romanya) (3-1)

20:00 FC Sheriff(Moldova) – Legia Warszawa(Polonya) (1-1)

20:00    Zenit St. Petersburg(Rusya) – Utrecht (Hollanda) (0-1)

20:30 Suduva(Litvanya) – Ludogorets Razgrad(Bulgaristan) (0-2)

21:00 AEK Atina(Yunanistan) Club Brugge(Belçika) (0-0)

uefa-avrupa-ligi

21:00 Midtjylland(Danimarka) – Apollon Limassol(Kıbrıs Rum Kesimi) (2-3)

21:00 Skenderbeu(Arnavutluk) Dinamo Zagreb (Hırvatistan) (1-1)

21:00 Videoton(Macaristan) – Partizan Belgrade (Sırbistan) (0-0)

21:45 Athletic Bilbao(İspanya) – Panathinaikos(Yunanistan) (3-2)

21:45 Sporting Braga(Portekiz) – FH Hafnarfjordur (İzlanda) (2-1)

21:45 Marsilya (Fransa) – Domzale (Slovenya) (1-1)

21:45 Rosenborg(Norveç) – Ajax(Hollanda) (1-0)

21:45 Shkendija 79(Makedonya) – Milan(İtalya) (0-6)

22:00 Hajduk Split(Hırvatistan) – Everton (İngiltere) (0-2)

22:00 Kızıl Yıldız(Sırbistan) – Krasnodar (Rusya) (2-3)

22:05 Austria Wien (Avusturya) – Osijek(Hırvatistan) (2-1)