Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı nefes kesti, gollerin yağdığı maçın golleri ve özeti en çok aratılanlar arasına girdi. Galatasaray Akhisar Belediyespor maçında ayrıca “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” tezahüratı dikkat çekti. Galatasaray Akhisar maç özeti ve gollerini haberimizdeki link üzerinden izleyebilirsiniz. TT Arena’da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 6-0 kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.

GALATASARAY AKHİSAR MAÇ ÖZETİ İZLE

BRUMA GİDİYOR MU?

6-0’lık Akhisar Belediyespor maçının yıldızı Bruma, maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Maçta 2 gol atan Portekizli yeteneğin sözleri şöyle;
“Çok güzel bir galibiyet oldu. Maçın ilk dakikasından itibaren bunu arzuladığımızı gösterdik. Şimdi önümüzde önemli bir kupa maçımız var, ona odaklanmamız lazım.
Her zaman söylediğim bir şey var, Galatasaray’da olmaktan dolayı çok çok mutluyum. Tamamen buraya odaklandım. Bu tür haberlerin çıkması güzel bir şey. Hem ben hem kulüp için güzel bir teklif olursa kulüp de izin verirse oturur konuşurum.”
Bruma röportajın ardından kendisine hazırlanan özel klibi izledi ve sonrasında, “Maşallah, sağol abi” diyerek yayından ayrıldı.