Galatasaray Bursaspor maçı haftanın kapanış maçı olarak dikkat çekiyor. Galatasaray Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak? Galatasaray Bursaspor maçını internet üzerinden izlemek isteyen vatandaşlar nasıl izleyecek? İşte Galatasaray'ın gelecek sene Avrupa kupalarına katılması için önem taşıyan karşılaşma hakkında merak edilenler...

GALATASARAY BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Bursaspor maçı saat 20:00'da başlayacak. Bursaspor Galatasaray maçını internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar aşağıdaki link üzerinden ücretli üyelik işlemlerini gerçekleştirerek izleyebilecek. BeinSports üzerinden maçı canlı olarak izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY BURSASPOR MAÇI CANLI İZLE

GALATASARAY BURSASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

Yukarıdaki link üzerinden AMK Spor sayfasının canlı anlatımına ulaşabilirsiniz ve Galatasaray Bursaspor maçını canlı olarak takip edebilirsiniz.

BURSASPOR GALATASARAY MAÇ AYRINTILARI

Galatasaray’da gözler tamamen Bursaspor maçına çevrilmiş durumda. Süper Lig'de 2 haftadır kaybeden Galatasaray, Bursaspor’u devirerek hem 4. sıradaki yerini sağlamlaştırmak hem de yeni bir sayfa açmak istiyor. Bursa Timsah Arena’da oynanacak Bursaspor – Galatasaray maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. Teknik Direktör Igor Tudor da rakibini devirmek için aradaki buzları erittiği Wesley Sneijder'a güveniyor. Çünkü Hollandalı yıldızın Bursaspor’a karşı şansı tutuyor. 2 haftalık aradan sonra Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de oynayan ve etkili olamasa da istekli hareketleri ile dikkat çeken 32 yaşındaki futbolcu, daha önce yeşil-beyazlılara karşı 11 resmi mücadelede forma giydi. Bu maçlarda 6 kez fileleri sarsan Sneijder, futbolculuk kariyerinde en fazla Bursaspor’u vurdu.

MUHTEMEL 11’LER

BURSASPOR: Harun, Erdem, İsmail, Şamil, Aziz, Merter, Jorquera, John, Batalla, Deniz, Kubilay
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski