Galatasaray öldü öldü dirildi, dün akşam oynanan Galatasaray Gençlerbirliği maçı golleriyle, pozisyonlarıyla heyecanı doruk noktasına çıkardı. Galatasaray Gençlerbirliği maçını kaçıran ve gollerini yeniden izlemek isteyen vatandaşlar Gençlerbirliği Galatasaray maç özetini arama motorlarında araştırmaya başladı. İşte 3 penaltılı bol gollü maçın özeti ve ayrıntıları...

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ ÖZETİ İZLE

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ AYRINTILARI

Arena’da Fırat Aydınus başlama vuruşunu çaldıktan 33 saniye sonra orta sahayı bir kez daha gösterdi. Maça başlayan Gençlerbirliği 32. saniyede Khalili ile 1-0 öne geçti.4. dakikada Galatasaray’da orta sahadan gönderilen uzun topu Carole indirmek isterken Ahmet Oğuz’un göğsünden sekip eline çarpan top sonrası Hakem Fırat Aydınus tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Penaltıda topun başına geçen Selçuk İnan, ortaya doğru şık bir vuruş yaptı ve durumu 1-1’e getiren golü kaydetti.  İlk yarı beraberlikle bitecek denirken, Lukas Podolski sahneye çıktı. 45+1’de ceza sahası dışında topu kontrol eden Alman yıldız, yay üzerinden çok sert bir vuruşla topu köşeye gönderek Galatasaray’ı 2-1 öne geçirdi.

66. dakikada Gençlerbirliği’nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası içeriye doldurulan topta Chedjou’nun eline çarpan top sonrası hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Serdar Gürler, Muslera izin vermedi.

2 dakika sonra ise gelen ortaya bu kez Tolga Ciğerci elle müdahale etti ve Gençlerbirliği bir penaltı daha kazandı. Topun başına bu kez Selçuk Şahin geçti. Tecrübeli futbolcu, Muslera’yı ters köşeye yatırarak durumu 2-2’ye getirdi.

88. dakikada Galatasaray atağında Sneijder’in pasıyla Rodrigues ceza alanına girmek isterken Uğur Çiftçi onu çekti, Galatasaray ceza alanının hemen dışından serbest vuruş kazandı.

Tehlikeli noktada topun başına Selçuk İnan ve Podolski geçti. Kaptan Selçuk, kaleci Hopf’un kapattığı köşeye şutunu çekti ve direğe çarpan top filelerle buluştu: 3-2.