Süper Lig'in 11. haftasının ilk maçı gol yağmuruna sahne oldu, Galatasaray Gençlerbirliği maçı 5-1 bitti, Galatasaray Gençlerbirliği maç özeti ise arama motorları üzerinde en çok aranan konular arasına girdi... Lige fırtına gibi başlayan Galatasaray Gençlerbirliğini 5 golle geçti. Nefes kesen mücadelenin özetini izlemek isteyenler doğru adreste. Son iki haftada 5 puan kaybeden lider Galatsaray Gençlerbirliği karşısında raht bir galibiyet aldı. Maçı kaçıran futbolseverler için Galatasaray Gençlerbirliği maç özeti ve goleri izleme yolları haberimizde. İşte maçın geniş özeti ve tüm detayları...

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig’de 11. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, Gençlerbirliği’ni konuk etti. Geçen hafta Trabzonspor deplasmanında bu sezon ligdeki ilk yenilgisini tadan ve bir önceki hafta Fenerbahçe beraberliği ile son iki haftada 5 puan kaybeden sarı-kırmızılılar, rakibini gol yağmuruna tutarken sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı. Aşağıdaki linkten Galatasaray Gençlerbirliği maç özetini yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ ÖZETİ İZLE!

Aslan 7’de gol perdesini Mariano’yla açarken Brezilyalı Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetmiş oldu. Maicon’un 43’teki golüyle Galatasaray devre arasına 2-0 önde girdi. Tudor’un öğrencileri ikinci yarının hemen başında Gomis’le skoru 3-0’a getirdi, golün hemen ardından 50’de sezonun flaş ismi Tolga Ciğerci yeniden sahneye çıktı ve skoru 4-0’a getirdi.

81’de penaltı noktasından Gomis hata yapmazken ligde gol sayısını 11’e çıkardı ve Gol Krallığı yarışında Jahovic’i yakaladı. Tabelayı belirleyen ise Gençlerbirliği takımında Scekic oldu. 84’te Scekic skoru 5-1 olarak tayin etti. Galatasaray puanını 26 yaparken Gençlerbirliği 8 puanda kaldı.



TUDOR ŞAŞIRTTI

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’dan Gençlerbirliği maçı öncesi büyük bir sürpriz geldi. Galatasaray, Süper Lig’in 11. haftasında Gençlerbirliği karşısında iki forvet  ile çıkıyor.

Hırvat teknik adam Igor Tudor, Gençlerbirliği maçının 11’inde Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok’a birlikte görev verdi.



Galatasaray’ın genç teknik adamı Tudor, Eren Derdiyok’a bu sezon ilk kez 11’de görev verdi. Derdiyok Süper Lig’de son olarak 19 Mayıs’ta Osmanlıspor karşısında sahaya 11 ile çıktı.

Galatasaray, Süper Lig’de çift forvetli bir sistemle en son 7 Kasım 2015’te Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçta sahaya çıkmıştı. O dönem sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü ise Hamza Hamzaoğlu’ydu. Galatasaray, o karşılaşmada sahadan 4-3’lük mağlubiyer ile ayrılmıştı.

SERDAR'DAN KÖTÜ HABER

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı’nda Gençlerbirliği’ni konuk ettiği maçta Serdar Aziz cezalı duruma düştü.

galatasaray-genclerbirligi-ozet-izle

Karşılaşmanın 88. dakikasında topa eliyle müdahele eden Serdar Aziz, hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

Maç 5-1 iken sarı kart gören Serdar Aziz, haftaya oynanacak Medipol Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.