Galatasaray Karabükspor maçı için heyecan doruk noktasında. Süper Lig'in 7. haftasına lider giren Cimbom, sahasında kötü gidişine bir son vermek isteyen Karabükspor'u konuk ediyor. Maç öncesi Galatasaray 16 puanla zirvede yer alırken, konuk ekip Karabükspor 5 puanla 16. sırada bulunuyor. Peki oldukça çetin geçmesi beklenen Galatasaray Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek? İşte Galatasaray Karabükspor ilk 11'leri...

GALATASARAY KARABÜKSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Karabükspor arasında oynanacak Süper Lig 7. hafta maçı bu akşam saat 19:30'da Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Futbolseverler zorlu geçmesi beklenen maçı beIN Sports'tan izleyebilecek.

[old_news_related_template title="Ndiaye kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? (Galatasaray'ın yeni transferi)" desc="Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano transferleriyle transferde çok hareketli bir sezon geçiren Galatasaray, bir bombayı daha patlatmak üzere. Sarı kırmızılılar, Osmanlıspor'un Senegalli oyuncusu Ndiaye'nin transferini büyük ölçüde bitirdi. Peki Ndiaye kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor, bonservis bedeli ne kadar?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/ndiaye-kimdir-kac-yasinda-hangi-mevkide-oynuyor-galatasarayin-yeni-transferi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ndiaye-kimdir-kac-yasinda-hangi-mevkide-oynuyor-galatasarayin-yeni-transferi-1954177/"]

CİMBOM SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Galatasaray Karabükspor karşısında evde kazanma serisini de sürdürmek istiyor. Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçı kazanan Cimbom, bu akşam Karabükspor'u da yenerek serisini 6 maça çıkarmayı amaçlıyor. Bu sezon evinde oynadığı karşılaşmaların hepsini farklı kazanan sarı kırmızılılar, bu 3 karşılaşmada 9 gol atarken sadece 1 gol yedi.



TOLGA'NIN YERİNE FEGHOULI

Galatasaray'da Bursaspor maçı sonrası geçmiş yıllarda yaşadığı sakatlık nükseden Tolga Ciğerci'nin oynayamayacak olması üzüntü yaratırken yeni transfer Feghouli'nin ilk kez ilk 11 oynayacak olmasının heyecanı yaşanıyor. Sezon başında İngiliz temsilcisi West Ham'dan transfer edilen Cezayirli yıldız, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçında takımına beraberliği getiren golü kaydetmişti.

feghouli2343456

BU RAPOR ŞOK ETTİ

Galatasaray’ı sırtlayan isimlerden olan Tolga Ciğerci’nin kulüp doktorunun kararı doğrultusunda dinlendirilmesi sonrası Almanya’dan gelen klinik raporu sonrası sakatlığın boyutunu gözler önüne serdi.

Eklem kapsülündeki ödem ve ağrı nedeniyle sağlık kurulu tarafından 2-3 hafta dinlendirme kararı sonrası Tolga Ciğerci çarşamba günü Almanya’ya gitmişti.

[old_news_related_template title="Cedric Carrasso kimdir, kaç yaşında? Galatasaray kadrosunu Carrasso ile güçlendirdi" desc="Taraftarlar Cedric Carrasco kimdir merak ediyor. Bordeux ile yollarını ayıran Cedric Carrasco Galatasaray ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Peki Cedric Carrasco kimdir? Kaç yaşında ve nereli?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/cedric-carrasco-kimdir.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/cedric-carrasco-kimdir-kac-yasinda-galatasaray-kadrosunu-carrasco-ile-guclendirdi-2002718/"]

Almanya’da tekrar muayene olan Tolga Ciğerci’nin raporu dün kulübe ulaştı. Alman doktorlar raporda “Doğru ve yerinde bir teşhise imza atmışsınız. İyi ki futbolcunun dinlenmesine karar kılmışsınız” görüşünde bulundu.

3 AY SAHALARDAN UZAK KALABİLİRDİ

Rapora göre Tolga’nın oynamaya devam etmesi halinde 3 ay sahalardan uzak kalma riski bulunduğunu belirten Alman doktorlar, Galatasaray Sağlık Kurulu’nun doğru bir karara imza attıklarını aksi takdirde hastalığın kronikleşme riskinin de bulunduğu belirtildi.

tolga_cigerci324345

DERBİYE YETİŞECEK

Galatasaray Sağlık Kurulu’nun hedefi ilk 6 haftada 5 gol kaydeden Tolga’nın Fenerbahçe maçına yetiştirilmesini sağlamak. Tolga, derbiye kadar dinlendirilecek ve ilaç tedavisi uygulanacak. Daha sonra özel egzersiz programı uygulanacak.

MİLLİ TAKIMA GÖNDERİLMEYECEK

Ayrıca G.Saray, A Milli Takıma sağlık durumu hakkında ayrıntılı bir yazı göndererek Tolga Ciğerci’nin kadroya alınmaması için affını istedi.