İddiaya göre, Akit TV yorumcusu Ali Tarakçı Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde aracıyla seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle başka bir araç sürücüsüyle tartışmaya başladı. Tartışma sonrası araç sürücüsü, tabancasını çekerek Tarakçı'ya 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde kurşun yağdırdı. Olayda ayağından hafif şekilde yaralanan Tarakçı, çevredeki vatandaşların yardımıyla yakınlardaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi ise sürüyor. Yaşanan olayı anlatan Tarakçı, "Çocuklarımı okula bırakmak için evden çıktım. Sonra bir araç arabama arkadan çarptı.  İndik baktım araçlarda bir şey yok. Rapor tutmak istediler, sonra aralarından biri silahını çıkardı ateş etti" diye konuştu.


"İki el silah sesi duydum, kanlar içindeydi"


Duyduğu silah sesleri üzerine olay yerine gelen bir vatandaş, "Sabah odadaydım, silah sesini duydum dışarı çıktım. Adam vurulduğunu duydum, sonra olay yerine geldim kanlar içindeydi adam. İki el silah sesi duydum. Geldiğimde yaralı aracın içinde kafası koltuğa doğru yatıktı. Bayağı bir kan içindeydi. Ambulans geldi, sonra hastaneye götürdüler" dedi. (İHA- DHA)

tarakci-1

[old_news_related_template title="Ali Tarakçı kimdir? Silahlı saldırıya urğayan Ali Tarakçı'nın hayatı..." desc="Akit TV'de program yapan Ali Tarakçı silahlı saldırıya uğradı. Gazeteci Ali Tarakçı kimdir sorusu merak ediliyor... Gazeteci Ali Tarakçı nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte silahlı saldırıya uğrayan Ali Tarakçı'nın hayatı hakkında detaylar." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/ali-tarakci-kimdir-ali-tarakci-silahli-saldiri.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ali-tarakci-kimdir-silahli-saldiriya-urgayan-ali-tarakcinin-hayati-2097699/"]