Herkese günaydın... Günün ilk mesajının yaratıcı olmasını isteyenler için en güzel günaydın mesajlarını hazırladık. Sevdiğinize, arkadaşınıza ya da ailenize günaydın mesajları atmaktan daha doğal ne olabilir ki? Karşınızdaki kişiyi seçtiğiniz bir günaydın mesajı ile mutlu edebilir ve güne enerjik başlamasını sağlayabilirsiniz. Hem kendi motivasyonunuzu hem de arkadaşınızın veya sevgilininz motivsyonu arttırabilsiniz. SMS, sosyal medya veya WhatsApp üzerinden paylaşabileceğini en güzel günaydın mesajları...

GÜNAYDIN MESAJLARI

Daraldığın zamanlar olacaktır… Hayat denen nefes aralarında taşıdığın beden ağır gelecektir zamanla ruhuna karanlıktan ve yalnızlıktan ne kork nede güneş olup aksın hüzünler o gözlerinden çünkü; unutma ki her gece iki gündüz arasındadır inadına aydınlığa ve yaşamaya bu gece yıldızın bol olsun ve sabah güneş yalnız senin için doğsun iyi geceler ve şimdiden ilk günaydının benden olsun

Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana..

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın.

Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ayısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın.

Bugünde Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın Birtanem.

Günaydın hayat arkadaşım ruh ikizim güzel bir gün bizimle olsun dualarım sevgim seninle.

Günaydın ay yüzlüm günaydın sabahımı aydınlatan güneşim günaydın hayatımın anlamı aşkım

Görev sizde ey idare Hortumlari kesin diye Gerek kalmasin vergiye Günaydin beyler günaydin

gunaydin-mesaji2

Dünyanın En Tatlı En Güzel insanına ve böyle güzel bir insan sahip olduğum için çok şanslıyım seni seviyorum Biricik Askim kocaman GÜNAYDIN

Her günün Ayrı Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın.

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim.

Herkes meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar güzel ki sevgilim, herkes güneşin doğmasını beklerken, güneş ise senin uyanmanı bekliyor, günaydın sevgilim

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim yosun kokusundan keskin sana olan özlemim bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim günaydın her şeyim benim…

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın.



Güzelliğin Bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledin, Seninle Güne Merhaba Dedim Günaydın Sevgilim.

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde ben olayım odanın her yerinde günaydın sevgilim.

Gözlerin, Bugüne öyle bir açki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Günaydın.

Bugünde Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın Birtanem.

Güneş kadar Aydınlık, Gözlerin kadar Güzel, Sözlerin gibi Kusursuz bir güne merhaba demek için tam zamanı Günaydın Sevgilim.

shutterstock_127179566gunaydin-mesaji

ROMANTİK GÜNAYDIN MESAJLARI

Her Günüme Adını Yazdım Güneşimde Sen Olsun Yıldızımda Sensin Sevgilim Günaydınlar.

Güzelliğin bir rüyа gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dеdim Günaydın Sevgilim.

Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü еn tatlı halisin sevgilim. Günaydın

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş sеni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben оlayım gözlerinde ben olayım odanın her yеrindе günaydın sevgilim.

Önceden uyanmış olup dа ayakta olаnlаrа, bıktık artık senden bırak yаkаmı diyenlere, biricik kаnkаlаrımа arkadaşlarıma, beni seven yа da gıcık olup dа söyleyemeyen herkese günаydınlаr olsun.

Sevgilisini o sıcacık yatağından romantik günaydın mesajları ile uyandırmayı herkes ister. Sizin için derlediğimiz o aşk dolu mesajlar;

Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şu an gözlerine bakamasam da güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim..

shutterstock_153807968gunaydin-mesaji

Günaydın Sevgilim Gün Aydınlık Seninle Günler Seninle Parlak Bugün ki Gibi Gün Seninle Güzel Sevgilim Günaydın…

Günler Seninle Başlar, Gözlerimi Açtığımda Yeni Bir Güne Seninle Uyanmanın Mutluluğunu yaşıyorum Sevgilim Günaydın..

 ARKADAŞA GÜNCELGÜNAYDIN MESAJLARI

Hayatınızda sevinci ve üzüntüyü birlikte paylaştığınız arkadaşlarınıza yollayabileceğiniz, en güzel arkadaşa günaydın mesajı seçenekleriniz sizler için derledik;

Horoz ötüp sabah olunca, güneş doğup şafak atınca, ilk aklıma gelen güzel insana günaydınlar.

Dostluk ne sadaka ne de söz ister, dostluk yürek ve cesaret ister, yüreği güzel dostum günaydın.

Günaydının ne kadar yakışıyor sabahlara. Ne merhabanın soğukluğu ne elvedanın burukluğu. O kadar saf ve temiz bir kelime ki, tıpkı senin gibi. Günaydın biricik arkadaşım.

Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Günaydın.

Güzel kardeşim, yeni günün ışıklarıyla sıkıntıların gece karanlığı gibi geride kalsın, günlerin huzurlu, günün hayırlı olsun.

Mutlulukların peşinizi bırakmadığı, üzüntülerin size yaklaşamadığı güzel bir gün dilerim. Günaydın.

shutterstock_306854324gunaydin-mesaji

Pencereden dışarı bak ve güneşten yayılan enerjiyi hisset. Kötü duygulardan uzaklaş, yaşam en taze haliyle yeni bir gün sunuyor ve yaşanacak güzel bir gün seni bekliyor. Günaydın Dostum.

O kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin. İyi ki varsın arkadaşım. Günaydın.

Uzak olsa da mesafeler, dostlar her zaman en yakındaymış, dert ortağım, yoldaşım, günaydın arkadaşım.

Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel insana kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar.

Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun, günaydın.

Herkes meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar güzel ki arkadaşım, herkes güneşin doğmasını beklerken, güneş ise senin uyanmanı bekliyor. Hadi uyan artık arkadaşım günaydın.

Her sabah Rabbimize Dua etmeyi unutmayalım. Çünkü Allah bizi uyandırmayı unutmadı. Yaşadığımız her anın kıymetini bilelim, günaydın ve hayırlı sabahlar arkadaşlar.