Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliği teklifinin 9. maddesinde yapılan oylamaya katıldıktan sonra beraberinde eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile birlikte, Kara'yı ziyaret etti.

[old_news_related_template title="Bahçeli ve Yıldırım hatıra fotoğrafı çektirdi!" desc="Anayasa görüşmelerinde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Yıldırım oylarını kullanmadan önce hatıra fotoğrafı çektirdi. Genel Kurul’da Cumhurbaşkanının cezai sorumlulukları ve 400 oyla Yüce Divan’a sevk edilmesini içeren 9. madde de 343 oyla kabul edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/1-91.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/bahceli-ve-yildirim-hatira-fotografi-cektirdi-1621307/"]

Ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Grup Başkanvekili Levent Gök, milletvekilleri Gürsel Tekin, Metin Lütfi Baydar ve İlhan Kesici de eşlik etti. Kara, TBMM'deki kavgalı oturumda aldığı darbeler nedeniyle Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmüş ve daha sonra taburcu olmuştu.