UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Başakşehir bu gece Alman ekibi Hoffenheim karşısına çıkacak ve ülkemize galibiyet kazandırmaya çalışacak. Peki Başakşehir Hoffenheim hangi kanaldan canlı izlenebilecek? Saat kaçta başlayacak? Tüm detayları ile Hoffenheim Başakşehir maçı ve muhtemel 11'leri haberimizde. Son iki yıldır oynadığı futbol ile göze çarpan temsilcimizin sadece 1 puanı bulunuyor. İstanbul ekibi bu akşam oynanacvak maçta galip gelerek gruptan çıkma şansını devam ettirmek istiyor. Peki Hoffenheim Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçı İdman Tv veya Az Tv canlı yayınlayacak mı?

HOFFENHEİM BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Hoffenheim Başakşehir maçını Azeri futbolseverler İdman Tv ve Az Tv üzerinden canlı izlenebilecek. Maç Türkiye'de Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Heyecanla beklenen Hoffenheim Başakşehir maçı için geri sayım başladı... UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Medipol Başakşehir, yarın TSİ 22.05’te Rhein Neckar Arena’da Alman ekibi Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Hoffenheim Başakşehir maçı Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak. Maç Azeri izleyiciler için İdman TV üzerinden olarak yayınlanacak.

SKOR FARKIYLA CANLI ANLATIM!

AZERİ KANALLARI MAÇI YAYINLAYACAK MI?

Azeri taraftarlar karşılaşmayı İdman TV üzerinden izleyebilecekler. İnternet üzerinden de yayın yapan Azeri kanalı İdman TV maçı hem internetten hem uydu üzerinden canlı olarak yayınlayacak.



Almanya'nın Sinsheim kentindeki Rhein-Neckar-Arena'da 19 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak Hoffenheim Başakşehir maçını Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Eskov yönetecek.Eskov'un yardımcılığını Dmitri Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak. Valeri Danchenko'un 4. hakem olarak görev alacağı mücadelenin ilave yardımcı hakemleri ise Mikhail Vilkov ve Vladimir Moskalev olacak. Aşağıda verdiğimiz linklerden maçı canlı izleyebilirsiniz. Türkiye'den maçı canlı yayınlacak Tivibu Spor kanalı üyelik ve ücret talebinde bulunabilir. Azerbaycan'da yaşayan futbolseverler ise Hoffenheim Başakşehir maçını izleyebilirler.

TİVİBU SPOR İZLE!

İDMAN TV CANLI YAYINI İZLE!

BAŞAKŞEHİR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Alman ekibi Hoffenheim ile yarın deplasmanda mücadele edecek olan Medipol Başakşehir, Frankfurt Havaalanı'nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında yarın saat 22.05'te Alman ekibi Hoffenheim'a konuk olacak olan Medipol Başakşehir, Almanya'ya geldi. Turuncu-lacivertli ekibi Frankfurt Havaalanı'nda Türk iş adamları ve taraftarlar karşıladı. Rhein-Main Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği Başkanı Turgut Sezgin ve Onursal Başkanı Mehmet Kocagöl, Türk Hava Yolları Müdürü Muhammet  Ensar Karabulut, Sunexpress Havayolları Genel Müdürü Alper Özer ve taraftarlar kafileyi çiçeklerle karşılarken, taraftarlar havaalanında futbolculardan imza aldı. Başakşehir, Frankfrut'tan otobüsle Heidelberg şehrine hareket etti.



UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden İstanbul ekibi, grupta 1 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.

BAŞAKŞEHİR HOFFENEİM'A KONUK OLUYOR

Geçen sezon fırtına gibi esen ancak bu sene beklentinin altında kalan Başakşehir bu gece Avrupa Ligi maçında ülkemizi temsil edecek. Başakşehir Hoffenheim maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda ayınlanacak sorusu ise taraftarlar tarafından şimdiden araştırılıyor. İşte gecenin önemli maçları arasında yer alan Başakşehir Hoffenheim maçının detayları.


Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. haftasında deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertliler, Almanya’da gruptaki ilk 3 puanını almak için sahaya çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Medipol Başakşehir, yarın TSİ 22.05’te Rhein Neckar Arena’da Alman ekibi Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan iki haftada Başakşehir, 1 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Puansız Hoffenheim ise son sırada yer alıyor.

basaksehir-maci-hangi-kanalda-sifresiz

Hedef ilk galibiyet

Turuncu-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kalırken, ikinci maçta da Portekiz deplasmanında Braga’ya 2-1 kaybetti. Medipol Başakşehir, Hoffenheim'ı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

BAŞAKŞEHİR'DE MAÇINDA 3 EKSİK

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında karşılaşacağı Hoffenheim maçı için bu şehire gitti. Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu, Turuncu Lacivertli ekibin Almanya kafilesinde yer almadı. Hoffenheim karşısında, teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Emre Belözoğlu'nun yerine Gökhan İnler'e forma vermesi bekleniyor. Medipol Başakşehir'de uzun süredir sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz da bu maçta görev alamayacak.



TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan hakem Aleksei Eskov yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Hoffenheim: Baumann, Vogt, Hübner, Posch, Uth, Kerem, Geiger, Amiri, Zuber, Wagner, Kramaric

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Attamah, Clichy, Mahmut Tekdemir, Gökhan İnler, Kerim Frei, İrfan Can Kahveci, Elia, Mevlüt Erdinç

HOFFENHEİM TEKNİK DİREKTÖRÜ: 'GRUBUN EN İYİSİ...'

TSG 1899 Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Medipol Başakşehir'in grubun en iyisi olduğunu söyledi.

hoffenheim-basaksehir-maci-saat-kacta

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Hoffenheim, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Alman ekibinin teknik patronu Julian Nagelsmann açıklamalarda bulundu. Nagelsmann, Medipol Başakşehir'in grubun en iyi takımı olduğunu belirterek, tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu ve kısa alanda çok iyi olduklarını bildiğini belirtti. Tecrübeli teknik adam, her iki takımın da C Grubu'nda oynadıkları oyuna rağmen istedikleri puanları alamadıklarını söyledi. Yarın oynanacak maçı kazanmak için çıkacaklarını belirten Alman ekibinin teknik patronu, "Bundan sonraki maçları alarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

MAÇA RUS HAKEM

Almanya’nın Sinsheim kentindeki Rhein-Neckar-Arena’da 19 Ekim Perşembe günü saat 22.05’te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu’ndan Aleksei Eskov yönetecek.

hoffenheim-basaksehir-maci-hangi-kanalda

Eskov’un yardımcılığını Dmitri Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak. Valeri Danchenko’un 4. hakem olarak görev alacağı mücadelenin ilave yardımcı hakemleri ise Mikhail Vilkov ve Vladimir Moskalev olacak.

Geçen sezon fırtına gibi esen ancak bu sene beklentinin altında kalan Başakşehir bu gece Avrupa Ligi maçında ülkemizi temsil edecek. Başakşehir Hoffenheim maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu ise taraftarlar tarafından şimdiden araştırılıyor.