Braga Başakşehir maçı İdman Tv kanalından canlı izlenebilecek. İdman Tv canlı izleme linki ve frekanslerı haberimizde. Gaçen yıl Süper Lig şampiyonluğuna oynayan son hafatara kadara şansını devam ettiren Başakşehir, Portekiz Ligi'nden Braga'nın konuğu oluyor. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura kalmak isteyiyor. Braga Başakşehir maçını canlı yayınlayacak kanallar listesi ve İdman Tv, Az tv canlı yayın izleme linklerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte Braga Başakşehir maçı canlı izleme linki, ilk 11'leri ve yayınlayacak uydu kanalları listesi...

Medipol Başakşehir bu gece Portekiz takımı Braga'nın konuğu oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura kalmak isteyen temsilcimiz üç puan için sahaya çıkıyor. Medipol Başakşehir bu gece Portekiz takımı Braga'nın konuğu oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura kalmak isteyen temsilcimiz üç puan için sahaya çıkıyor.

BRAGA BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Braga Belediye Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele Türkiye Saati ile 22.05’te başlayacak ve mğcadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Braga – Başakşehir maçı Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak. Aşağıda bulunan linkten üye olrak ve maçı satın alarak TivibuSpor yayını ile maçı izleyebilirler.

BRAGA BAŞAKŞEHİR MAÇI TİVİBU SPOR CANLI İZLE!

Geçen sezon şampiyonluğa oynayan Başakşehir bu sezon ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil ediyor.  Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak olan Başakşehir’in maçı hakkında birçok soru merak ediliyor. Grupta ilk maçında evinde Bulgar ekibi Ludogorets ile 0-0 berabere kalan Başakşehir Braga maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Togolu yıldız Adebayor’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maç ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik.



ADEBAYOR’DAN KÖTÜ HABER

Medipol Başakşehir’de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Togolu yıldız Emmanuel Adebayor, Braga maçının kadrosunda da bulunmuyor.

Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan ve Gençlerbirliği maçında da forma giyemeyen yıldız oyuncunun yerine bu akşam Mevlüt Erdinç’in ilk 11’de başlaması bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Mevlüt Erdinç.

BRAGA: Matheus Magalhães, Ricardo Esgaio, Raul Silva, Bruno Viana, Jefferson Nascimento, Danilo da Silva, Fransergio Barbosa, Andre Horta, Xadas, Fabio Martins, Ahmed Hassan

AVCI’DAN AÇIKLAMALAR

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın akşam deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Brezilyalı oyuncu Mossoro, basın toplantısı düzenledi.

Dünkü galibiyetin ardından Beşiktaş’ı kutlayarak basın toplantısına başlayan Avcı, “Konyaspor’a da başarılar diliyoruz. Braga bu ligi devamlı oynayan bir takım. 2010-11’de final oynamış. Konyaspor ve Fenerbahçe ile eşleşmiş bir takım. Bu ligin deneyimine sahip bir takımla mücadele edeceğiz. Kazandıkları Hoffenheim maçını canlı izlettik, analizlerini yaptık. Maçları enine ve boyuna dar mesafede, kompakt oynayan bir takım. 3 senedir adım adım ilerledik Avrupa’da. İlk maçta berabere kaldık. Bu seviye çok farklı. Deneyimli oyuncularımız var. İyi analiz yaptık. Bu seviyede kolay rakip yok. Bu grupta bir adım atabilmek için, kazanmak için her şeyi deneyeceğiz. Ligi kapattık burayı açtık bugün itibari ile. Umarım karşılığını alarak döneriz” diye konuştu.

Braga Başakşehir maçı İdman Tv kanalından canlı izlenebilecek. İdman Tv canlı izleme linki ve frekanslerı haberimizde. Gaçen yıl Süper Lig şampiyonluğuna oynayan son hafatara kadara şansını devam ettiren Başakşehir, Portekiz Ligi'nden Braga'nın konuğu oluyor. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura kalmak isteyiyor. Braga Başakşehir maçını canlı yayınlayacak kanallar listesi ve İdman Tv, Az tv canlı yayın izleme linklerini sizlerle paylaşıyoruz.