Akhisar Belediyespor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta açılış maçının saat kaçta ve hangi kanalda olduğu merak ediliyor. Fenerbahçe 11 puanla 4. sırada yer alırken, Akhisarspor 10 puanla 7. sırada yer alıyor. Haberimizden Akhisar Fenerbahçe maçının ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacağını öğrenebilirsiniz. Nefes kesecek mücadelenin ilk 11'leri ve tüm detaylarını derledik. Peki Akhisarspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

AKHİSAR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Akhisarspor Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Ayut Kocaman'ın 11'inde defans dörtlüsünün kim oluşturacak merak ediliyor. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Akhisarspor Fenerbahçe maçı saat 20:00’de başlayacak ve mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Zorlu mücadele beIN Sports ekranlarından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe taraftarları, Süper Lig'in 7. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 29 Eylül Cuma günü Manisa'da oynanacak maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, 19 Mayıs Stadı'nda cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşma öncesi ev sahibi yönetimin kendilerine ayırdığı 800 bileti, Passolig'in internet sitesinde satışa çıkar çıkmaz 3 dakika içinde tüketti. Fenerbahçe'ye stadın Gediz tarafı kale arkasında tanesi 70 TL'den ayrılan 800 bilet, saat 11.00'de satışa sunulduktan sonra taraftarlar arasında anında kapışıldı. Akhisar taraftarları da kendilerine ayrılan bölümlerde 70 ile 100 TL arasında değişen biletlere yoğun ilgi gösteriyor.



FENERBAHÇE AKHİSARSPOR MAÇINA HAZIR

Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 7'nci haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Sarı-Lacivertli ekip, Akhisarspor maçı hazırlıklarını, yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

fb-maci-saat-kacta

MUHTEMEL 11’LER

Akhisarspor Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçı olan Akhisarspor Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı 3 maçı da tek farklı galibiyetlerle kazanan Akhisarspor, Fenerbahçe maçıyla serisini sürdürmek istiyor. Peki Akhisarspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Akhisarspor Fenerbahçe muhtemel ilk 11'leri...


AKHİSARSPOR: Lukac, Ömer, Mustafa, Caner, Lopes, Soner, Sissoko, Olcan, Serginho, Larsson, Henrique

FENERBAHÇE: Kameni, Şener, Neustadter, Mehmet Topal, Isla, Alper Potuk, Ozan, Valbuena, Mehmet Ekici, Giuliano, Janssen



AKHİSARSPOR ZORLU PERİYOTTA

şampiyonluk yarışının favorilerinden Fenerbahçe'yi cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırlamaya hazırlanan Teleset Mobilya Akhisarspor, üst üste zorlu maçlarla çıkacak.

Bu sezon dış sahada oynadığı 3 maçtan yalnız 1 puan çıkarabilen Akhisarspor, zirve yarışındaki takımlarla üst üste deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe sınavından sonra Trabzonspor deplasmanına çıkacak yeşil-siyahlı ekip, iç sahada Gençlerbirliği'ni ağırlayıp ardından Başakşehir deplasmanında mücadele edecek.

akhisar-fenerbahce-saat-kacta

Başakşehir sınavından sonra Alanyaspor'la evinde oynayacak Manisa temsilcisi, son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş ve lige müthiş bir başlangıç yapan İzmir temsilcisi Göztepe'yle üst üste dış sahada rakip olacak. Akhisarspor, bu maçların ardından Yeni Malatyaspor'u konuk edip zorlu deplasman periyodunu lider Galatasaray önünde noktalayacak.

İç sahada bu sezon oynadığı 3 maçı da kazanan Akhisar'da teknik direktör Okan Buruk, "Bu zorlu periyotta deplasmandan da galibiyet çıkarmamız şart" dedi.

FENERBAHÇE EKSİKLERİNE RAĞMEN KAZANMAK İSTİYOR

Süper Lig'de Atiker Konyaspor'a 2-0 yenilerek bu sezonki üçüncü deplasman maçından da galibiyet çıkaramayan Teleset Mobilya Akhisarspor, cuma günü evinde oynayacağı Fenerbahçe mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bu sezon iç sahada 3'te 3 yapan Ege temsilcisi, Beşiktaş derbisini 2-1 kazanan formda Fenerbahçe'yi de yenerek rakibini puan tablosunda sollamak istiyor. Kanarya, ligde 11 puanla dördüncü, Akhisarspor ise 10 puanla yedinci sırada bulunuyor.

akhisar-fenerbahce-maci

Akhisarspor, Fenerbahçe'yle geçtiğimiz son iki sezonda oynadığı 4 maçta galibiyet yüzü görmedi. Güçlü rakibiyle 2015-16 sezonunda deplasmanda oynadığı ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrılan yeşil-siyahlı ekip, rövanşı 3-0 kaybetti. Fenerbahçe, geçen sezon ligde oynanan iki maçı da 3-1'lik skorlarla kazandı. Sarı-lacivertlileri en son 2014-15 sezonunda, 23 Şubat 2015'te İstanbul'da oynanan karşılaşmada 2-1 mağlup eden Akhisar, rakibiyle şimdiye kadar yaptığı 10 maçı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 yenilgiyle geçti.



BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Süper Lig’in 7. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Teleset Mobilya Akhisarspor, maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

29 Eylül Cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Fenerbahçe taraftarı için Gediz kale arkasının doğu kısmında 800 kişilik yer ayrıldığı bildirildi. Teleset Mobilya Akhisarspor yönetiminden yapılan açıklamaya göre yarın (Çarşamba) Passolig üzerinde satışa çıkacak biletlerin misafir takım 70, Spil tribün 70, Maraton Akigo 75, Kapalı Tribün 80 ve VIP tribün 100 TL'den satışa çıkacağı bildirildi.



VALBUENA ŞOV YAPIYOR

Beşiktaş derbisiyle dirve yarışına yeniden ortak olan ve taraftarlarını umutlandıran Fenerbahçe’nin yükselişinde bir isim ön plana çıkıyor: Mathieu Valbuena.

33 yaşındaki ihtiyar delikanlı, gençlere taş çıkartan performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertlilere bedelsizgelen Fransız oyuncu, birçok kilit istatistikte takımın en iyisi olarak dikkat çekiyor.

Valbuena, bu sezon iki kulvarda tamamı ilk 11’de 10 maça çıktı, toplam 3 gol 4 asistle skora 7 kez doğrudan katkı sağladı.  Valbuena ligde de 3 gol 2 asistle oynadı.

HEDEFİ MİLLİ TAKIM

Fransız yıldız, maç başına 3.3 kilit pasla takımda ilk sırada yer alıyor.  6 maçta ceza alanına 71 top gönderen deneyimli oyuncu, ceza alanında topla oynamada maç başına 14.2 ile sadece Fenerbahçe’nin değil ligin de en iyisi konumunda. Valbuena, maç başına 2.8 şut pası ortalamasıyla da takımda lider, ligde ise ikinci sırada bulunuyor.

2018 Dünya Kupası’nda Fransa Milli Takımı formasını giymeyi hedefleyen yıldız oyuncunun, Didier Deschampsve yardımcılarınca takibe alındığı belirtiliyor.