Başakşehir maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Temsilcimiz Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi kıyısından döndü ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk rakibi Ludogorets Razgrad oldu. Taraftarlar merak içinde Medipol Başakşehir Ludogorets maçı zamanını, saatini ve kanalını araştırıyor. Geçen sezonu 2. sırada bitiren turuncu-beyazlılar UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyet ile başlamak istiyor. Muhtemel 11'leri ve Başakşehir maçı hakkında tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Peki Başakşehir Ludogorets maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir Ludogorets karşılaşması için heyecan başladı. Turuncu-Lacivertliler ligde oynanan 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri iyi futbolunu bu karşılaşmada devam ettirmeyi hedefliyor. Bu akşam canlı yayınlanacak olan maç saat kaçta hangi kanalda ekrana gelecek? Muhtemel 11'de kimler var? İşte maç öncesi tüm gelişmeler...

İsveçli hakem Stefan Johannesson'un yöneteceği Başakşehir Ludogorets maçında yardımcıları ise Fredrik Nilsson ile Magnus Sjöblom olacak.

BAŞAKŞEHİR LUDOGORETS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Heyecan içinde beklenen UEFA Avrupa Ligi maçı başlıyor. Başakşehir Ludogorets maçı bu akşam canlı olacak yayınlanacak. Başakşehir – Ludogorets maçı 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak.

BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Nefesler tututuldu ve Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda sorusu yanıt buldu. 3. İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Başakşehir Ludogorets maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Muhtemel 11'leri haberimizden öğrenebilirsiniz.

[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Başakşehir Ludogorets maçı canlı izle! (CANLI YAYIN) Zamanı geldi, UEFA Avrupa Ligi başlıyor" desc="Başakşehir Ludogorets maçı canlı izleme yolları haberimizde. Temsilcimiz Medipol Başakşehir evinde Ludogorets'i ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi grup maçları bu gece başlıyor. Başakşehir Ludogorets maçını canlı izlemek isteyenler için maçın canlı yayını haberimizde." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/basaksehir-ludogorets-maci-canli-izle-basaksehir-maci-canli-yayin-izle.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-izle-basaksehir-ludogorets-maci-canli-izle-canli-yayin-zamani-geldi-uefa-avrupa-ligi-basliyor-2011012/"]

Başakşehir UEFA Avrupa Ligi’nde sahneye çıkıyor. İspanyol devi Sevilla’ya kıl payı elenerek Şampiyonlar Ligi’nin adeta kıyısından dönen Başakşehir, Bulgaristan’ın güçlü takımlarından Ludogorets’i evinde konuk ediyor. Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen turuncu lacivertlilerde tek hedef galibiyet.

basaksehir-ludogorets-maci-hangi-kanalda

MUHTEMEL 11’LER

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Junior Caiçara, Joseph Attamah, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Marcio Mossoro, Edin Visca, Eljero Elia, Emmanuel Adebayor

Ludogorets Razgrad: Vladislav Stoyanov, Cicinho, Rafael Forster, Igor Plastun, Natanael, Lucas Sasha, Svetoslav Dyakov, Gustavo Campanharo, Wanderson, Vura, Claudiu Keserü



BAŞAKŞEHİR MAÇA HAZIR

Medipol Başakşehir, yarın TSİ 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Ludogorets ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Başakşehirli oyuncular, basına kapalı olan bölümde ise taktik çalışması yaptı.

İstanbul ekibinde sakatlığı bulunan Aurelien Chedjou idmanda yer almadı. Bir başka sakatlık yaşayan isim Mahmut Tekdemir takımdan ayrı çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Marcio Mossoro takımla çalıştı.



LUDOGORETS LİGE İYİ BAŞLADI

Bulgaristan Ligi’nde mücadele eden Ludogorets ilk 8 haftada mağlubiyet görmedi. 5 galibiyet 3 beraberlik alan Başakşehir’in rakibi Ligde 18 puanla 2. sırada bulunuyor. Bulgar ekibi Başakşehir gibi Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda elenmişti.

basaksehir-maci-ne-zaman-saat-kacta

ABDULLAH AVCI’DAN AÇIKLAMALAR

Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ciddi ve test olabilecek 4 maç oynadık. Ludogorets, kendi liginin son 6 senenin şampiyonu. Geçen sene Şampiyonlar Ligi grup oynadı. PSG ile deplasmanda berabere kalmış bir ekip. Avrupa deneyimi olan bir ekip. Brezilyalı oyunculardan kurulu bir ekip. Oynamaya müsait edersen oynuyorlar. Kenar oyunları hızlı geçiş yapıyorlar. Topun kıymetini iyi bilmemiz gerekiyor. Oynarken baskılı ve agresif olmalıyız. Topu kaybettiğimizde savunma pozisyonumuzu iyi yapmalıyız. İlk maçımızı oynuyoruz. Kazanmak bizi grupta sonuna kadar ayakta tutacaktır. Bu seviyede her maç zor. Çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘Mahmut'un durumu belli değil'

Takımda sakatlığı bulunan futbolcular hakkında açıklamalarda bulunan Avcı, “Mossoro yarın bizimle olacak. Mahmut’un durumu belli değil. Bugün sahada koşu yapacak. Olmayacak gibi duruyor” dedi.

‘Gruptan çıkabilmek gerçekçi bir hedef'

3 senedir gelişen bir takım olduklarını hatırlatan Avcı, “İki tane Şampiyonlar Ligi ön elemesi bize deneyim kazandırdı. Tecrübeli oyuncularım var ama kulüp olarak ilk defa oynuyoruz. Hep parçadan bütüne gittik. Gruptan çıkabilirsek bizim için gerçekçi bir hedef olur. Ondan sonrasına bakacağız” diye konuştu.

 

UEFA AVRUPA LİGİ BAŞLIYOR

Medipol Başakşehir, C Grubu'ndaki ilk maçında, Bulgaristan'ın Ludogorets takımını saat 20.00'de ağırlayacak

Atiker Konyaspor ise I Grubu ilk hafta maçında saat 22.05'te Fransa'nın Olympique Marsilya ekibi ile deplasmanda karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup maçları heyecanı yarın oynanacak 24 maç karşılaşmayla başlayacak.

C Grubu'nda yer alan temsilcimiz Medipol Başakşehir, saat 20.00'de başlayacak maçta Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i konuk edecek. Bir diğer temsilcimiz Atiker Konyaspor ise I Grubu maçında saat 22.05'te Fransa'nın Olympique Marsilya ekibi ile deplasmanda karşılaşacak.

Başakşehir UEFA Avrupa Ligi macerasına Ludogorets karşısında başlıyor. Turuncu lacivertli temsilcimiz Ludogorets karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Peki Başakşehir Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar…

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçlarının programı şöyle;

20.00 Kopenhag (Danimarka) - Lokomotiv Moskova (Rusya)

20.00 Zlin (Çekya) - Sheriff (Moldova)

20.00 Apollon (Kıbrıs Rum Kesimi) - Olympique Lyon (Fransa)

20.00 Atalanta (İtalya) - Everton (İngiltere)

20.00 Rijeka (Hırvatistan) - AEK (Yunanistan)

20.00 Austria Wien (Avusturya) - Milan (İtalya)

20.00 Medipol Başakşehir - Ludogorets (Bulgaristan)

20.00 Hoffenheim (Almanya) - Braga (Portekiz)

20.00 Young Boys (İsviçre) - Partizan (Sırbistan)

20.00 Dinamo Kiev (Ukrayna) - Skenderbeu (Arnavutluk)

20.00 Slavia Prag (Çekya) - Maccabi Tel Aviv (İsrail)

20.00 Villarreal (İspanya) - Astana (Kazakistan)

22.05 Real Sociedad (İspanya) - Rosenborg (Norveç)

22.05 Vardar (Makedonya) - Zenit (Rusya)

22.05 Vitesse (Hollanda) - Lazio (İtalya)

22.05 Zulte Waregem (Belçika) - Nice (Fransa)

22.05 Hertha Berlin (Almanya) - Athletic Bilbao (İspanya)

22.05 Zorya (Ukrayna) - Östersunds (İsveç)

22.05 Vitoria (Portekiz) - Salzburg (Avusturya)

22.05 Olympique Marsilya (Fransa) - Atiker Konyaspor

22.05 Arsenal (İngiltere) - Köln (Almanya)

22.05 Kızılyıldız (Sırbistan) - BATE (Belarus)

22.05 FCSB (Romanya) - Viktoria Plzen (Çekya)

22.05 Hapoel Beer-Sheva (İsrail) - Lugano (İsviçre)