Beşiktaş Leipzig maçının saati ve kanalı merak ediliyor. Temsilcimiz Beşiktaş evinde Alman ekini Leipzig ile mücadele edecek. Maçın başlamasına kısa bir süre kala heyecan arttı ve Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda, saat kaçta sorularının yanıtını arayanlar google arama motoruna başvuruyor. Haberimizden tüm bu soruların yanıtlarını sizlerle paylaşıyoruz. Temsilcimiz maçı kazanırsa Şampiyonlar Ligi'nde 2'de 2 yapan ilk takım olacak. Kara Kartal bu akşam Devler Ligi'nde sahne alıyor. Taraftarların en çok ilgi gösterdiği futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam Beşiktaş RB Leipzig maçı var ve nefesler tutuldu. Peki Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte mücadelenin muhtemel 11'leri...

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorularının yanıtları belli oldu. Vodafone Park’ta 26 Eylül Salı günü saat 21.45’te başlayacak Beşiktaş Leipzig maçını Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev yönetecek. Mücadele naklen ve canlı olarak TRT1’den yayınlanacak. Beşiktaş Leipzig maçını şifresiz olarak tüm Türkiye televizyonlarından ve internetten izleyebilecek.


İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Babel, Cenk Tosun

Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Halstenberg, Ilsanker, Forsberg, Sabitzer, Demme, Poulsen, Werner

[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Beşiktaş Leipzig maçı canlı izle! Eğer başarırsa... (BJK UEFA Şampiyonlar Ligi maçı)" desc="Beşiktaş Leipzig maçı canlı izleme linki haberimizde. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto karşısında deplasmanda galip gelerek iyi bir başlangıç yaptı. Bu akşam ise Leipzig ile mücadele edecek. Beşiktaş Leipzig maçını canlı izlemek isteyen sporseverler maçın kanalını merak ediyor. İşte Beşiktaş RB Leipzig maçı canlı izleme linki..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/besiktas-leipzig-maci-canli-izle-bjk-sampiyonlar-ligi-canli-yayin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-izle-besiktas-leipzig-maci-canli-izle-eger-basarirsa-bjk-uefa-sampiyonlar-ligi-maci-2026135/"]

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 2. haftasında Beşiktaş ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’taki mücadeleyi Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. Maçın başlama saati 21:45… Temsilcimiz ilk maçında Porto’yu 3-1 yenerek 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Monaco ile 1-1 berabere kalan Alman ekibi ise 1 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki Peki Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda?

ŞENOL GÜNEŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ 11'İNDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi’nde yer alan 32 takımın teknik patronları arasında yapılan 11’de kalede yer aldı.

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele 32 takımın teknik direktörlerinden bir 11 oluşturdu. UEFA’nın resmi internet sitesinden paylaşılan 11’de kalede Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yer aldı. Güneş'in, kadroda bulunanlar içinde en yaşlı olması dikkatlerden kaçmadı. 3-5-1-1 dizilişinde yapılan listenin orta sahasında Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ile Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone yer alıyor.

UEFA tarafından belirlenen 11’de şu isimler bulunuyor:

Şenol Güneş (Beşiktaş) - Carrera (Spartak Moskova), Pochettino (Tottenham), Milanic (Maribor) - Conceiçao (Porto), Van Bronckhorst  (Feyenoord), Pep Guardialo (Manchester City), Conte (Chelsea), Simione (Atletico Madrid) - Zinedine Zidane (Real Madrid) - Ernosto Valvarde (Barcelona)

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın RB Leipzig ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. Vodafone Park'ta 26 Eylül Salı günü saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek. Sergei Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averyanov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergey Lapochkin ve Sergei Ivanov.

besiktas-leipzig-maci