Devler Ligi'nde nefes kesecek olan Monaco Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 2'de 2 yaparak bir ilki gerçekleştirdi. Monaco maçında da galip gelirse gruptan çıkmayı neredeyse garantileyecek. Futbolseverler ise Beşiktaş Monaco maçının saatini ve kanalını araştırıyor. Şifresiz olarak yayınlanacak maç II. Louis Stadı’nda oynanacak. Şenol Güneş'in ilk 11 tercihi nasıl olacak? Peki Monaco Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak? İşte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak mücadele ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem karşılaşma! Merak edilen Monaco Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak sorularının yanıtı belli oldu.

[old_news_related_template title="ŞİFRESİZ CANLI İZLE: Monaco Beşiktaş maçı izle! BJK Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz canlı yayın!" desc="Monaco Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar hangi kanalın maçı şifresiz yayınlacağını merak ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Beşiktaş, Monaco maçından da puan çıkarırsa gruptan çıkmaya çok yaklaşacak. İlk iki maçında altı puan toplayarak bir ilke imza atan temsilcimiz 11'i nasıl olacak? Heyecanla beklenen Monaco Beşiktaş maçını haberimizde bulunan linkten şifresiz canlı izleyebilirsiniz. İşte maçın canlı izleme yolları ve muhtemel 11'leri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/monaco-besiktas-maci-canli-izle-bjk-maci-canli-yayin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sifresiz-canli-izle-monaco-besiktas-maci-izle-bjk-sampiyonlar-ligi-maci-sifresiz-canli-yayin-2053235/"]

Kara Kartal, Türkiye'nin gururunu kabartmak için sahaya çıkacak. 17 Ekim Salı akşamı TSİ 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak Monaco Beşiktaş maçı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz ve naklen yayınlanacak. Mücadeleye Beşiktaş taraftarları alınmayacak.



İLK 11'LER BELLİ OLDU!

MONACO:
 Subasic, Sidibe, Glik, Jemerson, Toure, Tielemans, Moutinho, Fabinho, Lemar, Keita Balde, Falcao

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Talisca, Cenk Tosun

[old_news_related_template title="TRT 1 İZLE: Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 canlı yayını ile izlenebilecek! (HD CANLI YAYIN)" desc="TRT 1 canlı yayını Şampiyonlar Ligi maçlarının olduğu geceler araştırılıyor. İnternetten TRT 1 izlemek isteyenler aşağıda verdiğimiz linkten maç yayınlarını canlı izleyebilirler. Monaco Beşiktaş maçını yayınlayacak TRT 1 kanalı yayın akışı haberimizde. İşte HD kalitede internetten TRT 1 canlı maç yayını izleme yolları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/trt-1-izle-canli-yayin-monaco-besiktas-maci-canli-izle-bjk.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/trt-1-izle-monaco-besiktas-maci-trt-1-canli-yayini-ile-izlenebilecek-hd-canli-yayin-2053171/"]

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Beşiktaş, Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. Grupta 6 puanla zirvede yer alan Beşiktaş, 1 puanla son sırada yer alan Monaco deplasmanından en az 1 puanla dönerek avantajını korumak isteyecek. Monaco’nun ise gruptaki iddiasını sürdürebilmek için kazanmaktan başka çaresi yok. II. Louis Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek.

BEŞİKTAŞ’TA KIRMIZI ALARM!

Son beş haftada beş kırmızı kart gören Beşiktaş'ta futbolcular, yönetimi alarma geçirdi. Özellikle Ryan Babel’in atılması sonrası sabırlar taştı. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, normal prosedüre ek cezalar verme kararı aldı. Sezon sonuna kadar kırmızı kart gören isimlere ekstra para cezaları verilecek. Öte yandan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbolcularının transfer haberleriyle gündeme gelmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirip oyuncuların bu konuda uyarılmasını istedi.

İŞTE MONACO BEŞİKTAŞ MAÇININ OYNANACAĞI STADYUM



GÜNEŞ: TAKIM ÜZERİNDE OLUMSUZLUK YOK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını dile getiren Güneş, “Rakibin gücünü biliyoruz” dedi.İşte Güneş’in açıklamaları;“İki maç oynandı. Dört maç daha var. Zor bir maç oynayacağız. Bireysel oyuncuları çok kaliteli olan bir takıma karşı oynayacağız. Monaco ile üst üste ik maç yapacağız. Evimizde oynayacağımız maçın ardından grup şekillenecek. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık.”“İyi futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Bütün oyuncularım burada. Performans olarak tam hazır olmayan oyuncular olabilir. Güzel futbol oynamak iyi sonuç almak istiyoruz. Takım üzerinde herhangi bir olumsuzluk yok. Sadece yarınki maçı düşünüyoruz.”“Ben oyuncularımın ellerinden gelen gayreti göstereceklerini düşünüyorum. Rakibin gücünü biliyoruz. O oyuna kendi oyunumuzla cevap verip iyi sonuç almak istiyoruz. Puanlara bakarak oynamayacağız kendi oyunumuza bakacağız. İyi oyuncuları var. Seyirci baskısı olmasını beklemiyorum. Güzel bir maç olmasını bekliyorum.”

ŞENOL GÜNEŞ AS KADROYA DÖNECEK


Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Monaco karşısında as kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Gençlerbirliği maçında, Quaresma ve Babel'i yedek soyundurup Negredo ve Lens'i oynatan, Cenk Tosun'a da ilk yarıda sol kanatta görev veren Güneş'in Monaco karşısına ideal 11 ile çıkması çok kuvvetli bir ihtimal olarak gözüküyor. Tecrübeli hocanın son haftaların en çok eleştirilen iki ismi olan Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup konusundaki tercihi ise bu akşam II. Louis Stadı'nda yapacağı son taktik idmanda belli olacak. Sakatlığı tamamen düzelen ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna giren Adriano'nun Monaco karşısında sol bekte oynaması sürpriz bir hamle sayılmazken, Şenol Güneş'in Oğuzhan'ın yerine Tolgay Arslan ile başlaması da seçenekler arasında yer alıyor.



Beşiktaş’ın muhtemel 11'i: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano (Caner) Atiba, Oğuzhan (Tolgay) Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun şeklinde.

Monaco'nun muhtemel 11'i: Daniel Subasic, Terence Kongolo, Jemerson, Kamil Glik, Almamy Toure, Joao Moutinho, Soualiho Meite, Thomas Lemar,  Rony Lopes, Keita Balde, Radamel Falcao

monaco-besikta-maci-bjk

MONACO’NUN EN ETKİLİ SİLAHI FALCAO 


Kadrosunda Moutinho, Fabinho, Diakhaby, Ghezzal, Jovetic ,Lemar, Balde ve Tielemans gibi ünlü futbolcuları bulunduran Monaco’nun hiç şüphesiz ki en önemli oyuncusu dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao. Bu sezon Fransa Ligi’nde fırtına gibi esen Falcao, 8 maçta attığı 12 gol ile krallık yarışında da oldukça iddialı. Falcao’nun bir diğer özelliği de geçmişte oynadığı takımlarda Beşiktaş’a gol atmış olması. Porto ve Atletico Madrid ile Beşiktaş’a karşı goller atan Kolombiyalı yıldız Siyah-Beyazlı defans oyuncularının en çok dikkat etmesi gereken isim olacak.

MONACO MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLABİLİR

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş, ülkemize gurur yaşatmak için Monaco karşısında sahaya çıkacak. Monaco Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu şimdiden taraftarlarca ilgiyle araştırılmaya başladı. Monaco Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak sorusu da bu önemli Şampiyonlar Ligi maçı hakkında sorulan önemli soruların arasında. Monaco Beşiktaş maçı için müjdeli haber TRT’den geldi, maç şifresiz!


Monaco karşısında alınacak bir galibiyetin Beşiktaş’ın Fransa’daki ikinci hedefi ise ‘yenemiyorsan yenilme’ olacak. 1 puanı bulunan Monaco ile arka arkaya 2 maç yapacak olan Siyah-Beyazlılar deplasmandan alınacak 1 puanı artı hanesine yazacak ve 2 hafta sonra evinde yine Monaco ile oynayacağı maça büyük bir avantajla çıkacak. Porto’nun 3 Leipzig’in 1 puanının olduğu grupta iki Monaco maçından çıkartılacak minimum 4 puan Siyah Beyazlı ekibin gruptan çıkması için hemen hemen yeterli olacağından Monaco’yu deplasmanda yenmek kadar beraberlik de Beşiktaş için iyi bir sonuç sayılacak.

monaco-besiktas-maci-saat-kacta-hangi-kanalda

LİGTE FARKLI AVRUPA’DA FARKLI BEŞİKTAŞ

Bu sezon lig ve Avrupa’da farklı görüntüler çizen Beşiktaş, Süper Lig’de son üç maçta galibiyet alamadı ve lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü.

6’ncı haftada Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Siyah Beyazlılar, 7’nci haftada Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken sonrasında üç gün önce de Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu ve üç haftada kaybettiği 8 puanla 6’ncı sıraya kadar geriledi. Lig maçlarının aksine Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi bir oyun ortaya koyan Siyah Beyazlılar, Porto gibi bir rakibi deplasmanda 3-1 ile geçtikten sonra grubun en zor takımı olarak görülen Leipzig’i de kendi sahasında 2-0 ile geçerek 6 puan topladı ve G grubunun liderliğine oturdu.

Beşiktaş Monaco karşılaşması, Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'ın futbol tutkunlarını ekrana topladığı maç olacak. Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda sorularının yanıtlarını sizlerle paylaştık.

ANDERSON TALİSCA: SAKİN KALACAĞIZ

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Monaco maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Deplasmanda oynayacakları Monaco maçı öncesi konuşan Talisca şu ifadeleri kullandı;“Çok önemli bir maça çıkacağız. Karşımızda kaliteli bir takım olacak. Dengeli bir gruptayız. İlk iki maçı kazandık. Buraya 6 puan ile geldik. İyi gidişatı sürdürmek istiyoruz. Soyunma odasında atmosfer gayet iyi. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Takım içinde dayanışma yüksek. Avrupa'da konsantrasyonumuz çok yüksek. Bunu yarınki maçta sahada göstermek istiyoruz. Sahada yer almak her zaman önemli benim için. Bazen ritim bulmak kolay olmuyor. Bazen sahada farklı çözümler bulmak gerekiyor. Ben her maçta konsantrasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. Yarın akşam sahada iki kaliteli takım olacak. Rakip iç saha avantajını kullanmak isteyecek. Sahada sakin kalarak istediğimiz sonucu almaya çalışacağız.”