Spor Toto Süper Lig 7. haftasında şampiyonluk adayı iki takım Beşiktaş ve Trabzonspor karşılaşacak. Beşiktaş geçen hafta oynana derbide kırtmızı kart gören oyuncularından eksik sahaya çıkıyor. Trabzonspor ise kadro tercihinde revizyona gidebilir. Sosa ve Olcay maçta forması giymesi halinde eski takımlarına karşı ilk kez mücadele etmiş olacaklar. Taraftarlar ise maçın saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Beşiktaş Trabzonspor maçı ile ilgili tüm ayrıntıları ve maçın ilk 11'lerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Süper Lig 7. haftanın en dikkat çeken mücadelesine saatler kaldı. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

SKOR FARKI İLE CANLI ANLATIM!

Ligde ilk 6 haftalık bölümde beklentilerin altında kalan, 2´şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 8 puan toplayıp 9. sırada yer alan Trabzonspor, 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş´a konuk olacak. Beşiktaş ise 6 haftada 13 puan topladı. Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda sorularının yanıtlarını paylaşıyoruz. İşte Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler...

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Taraftarlar heyecan içinde maçın saatini beklerken hangi kanaldan yayınlanacağını da merak ediyor. Beşiktaş Trabzonspor maÇı Vodafone Arena’da oynanacak ve saat 19:30’da başlayacak. Beşiktaş Trabzonspor maçını beIN Sport 1 kanalı yayınlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig galibiyetinin morali ile sahaya çıkacak olan Beşiktaş, ligde geçen hafta yaşadığı Fenerbahçe yenilgisinin yaralarını sarmak için mücadele edecek. Vodafone Park´ta oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

TRABZONSPOR TAM KADRO İSTANBUL'DA

Trabzonspor, Süper Lig´in 7´nci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maç için İstanbul´a gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri´nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00´de basına kapalı olarak gerçekleştirilen son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo mavililer, saat 14.45'te özel uçakla İstanbul´a hareket etti.

Trabzonspor´un İstanbul kafilesinde Onur, Esteban, Uğurcan, Pereira, Kamil Ahmet, Durica, Uğur, Hubocan, Mas, Abdurrahim, Mustafa, Okay, Onazi, Kucka, Sosa, Batuhan, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Olcay, Bero, Bongonda, Castillo, Volkan Şen, Burak, Rodallega, N´doye ve Burak olmak üzere toplam 27 oyuncu yer aldı.

Bordo mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal´ın son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçından farklı olarak ilk 11’de değişiklikler yapacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın kalede Esteban’ın yerine sakatlığı geçen Onur’a, savunmada Okay’ın yerine yeni transferlerden Hubocan’a, genç oyuncular Yusuf Yazıcı’nın yerine Onazi’ye ve Abdülkadir’in yerine ise Castillo’ya ilk 11´de görev vermesi bekleniyor.

Süper Lig'de haftanın karşılaşması olan Beşiktaş Trabzonspor maçı öncesi Siyah Beyazlı taraftarlar Köyiçin'de karşılaşmayı bekliyorlar. Beşiktaş semtinde bulunan Köyiçin'deki Kartal heykeli etrafında toplanan Siyah Beyazlılar yağmurlu havaya rağmen tezahüratlar ile maça ısınıyorlar. Beşiktaş futbol takımı sponsorlarından olan Nesine'nin kurmuş olduğu çadır etrafında toplanan taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarda bulundular.



89. BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI

Trabzonspor ile Beşiktaş, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 89´uncu kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 88 maçta Trabzonspor´un 32, Beşiktaş´ın 35 galibiyeti bulunuyor. 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 94 gol atarken, kalesinde 124 gol gördü.



BJK TS MAÇI 11’LER

SAAT: 19:30

HAKEM: Fırat Aydınus

Beşiktaş: Fabri-Necip-Pepe-Tosic-Caner-Medel-Tolgay-Lens-Babel-Talisca-Negredo

Trabzonspor: Onur, Durica, Okay, Tomas, Pereira, Sosa, Kucka, Onazi, A. Ömür, Olcay, Burak


besiktas-trabzonspor-maci-saat-kacta

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇINA HAZIR

Basına kapalı olarak yapılan antrenman 1 saat 30 dakikaya yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı.

Küçük oyunların yer aldığı çalışmalar, pas çalışması, 5’e 2 çalışma ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

SOSA İLE OLCAY ESKİ TAKIMLARINA KARŞI İLK KEZ…

İki eski Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa ve Olcay Şahan bugün Vodafone Park’ta ilk kez başka bir forma ile çıkacak. Trabzospor adına mücadele edecek ikilinin karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı taraftarlarca tribüne çağrılarak alkışlanması bekleniyor.

besiktas-trabzonspor-maci

TRABZONSPOR'DA KUCKA VE MAS CEZA SINIRINDA


Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor´da 2 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde 3´er sarı kartı bulunan Kucka ile Mas yarın oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda ligin 8´inci haftasında oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor maçında forma giyemeyecek.



BEŞİKTAŞ MAÇI 11´İNDE DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Bordo mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal´ın son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçından farklı olarak ilk 11’de değişiklikler yapacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın kalede Esteban’ın yerine sakatlığı geçen Onur’a, savunmada Okay’ın yerine yeni transferlerden Hubocan’a, genç oyuncular Yusuf Yazıcı’nın yerine Onazi’ye ve Abdülkadir’in yerine ise Castillo’ya ilk 11´de görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş Trabzonspor maçı bu hafta Süper Lig'de haftanın en önemli maçı olarak dikkat çekiyor. Beşiktaş Trabzonspor maçına göre planlarını yapacak futbol tutkunları ise bu mühim maçın saatini ve kanalını merak ediyor.

BU YOLLAR KAPALI


Vodafone Park Stadı’nda bugün saat 19.30’da oynanacak olan Beşiktaş – Trabzonspor Süper Lig futbol müsabakası nedeni ile 14.30 – 22.30 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar şöyle:

“Stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesine verilecek.

Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacak.

Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş’tan Dolmabahçe Meydan Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek, Dolmabahçe’den gelen akım iki yönlü sağlanarak, stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacak.

Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesinden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesine yönlendirilecek.Mete Kavşağından Dolmabahçe istikametine akım verilmeyecek, akım Şişli istikametine yönlendirilecek. Gazhane Caddesi Süzer Plazadan Şehitler Tepesine kadar trafiğe kapatılacak.