Avrupa Ligi temsilcilerimizden Medipol Başakşehir bu akşam Hoffenheim'ı konuk edecek. Beşiktaş Hoffenheim maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanal üzerinden şifresiz yayınlanacak sorusu merak ediliyor. Haberimizden temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi maçı hakkında tüm detayları öğrenebilirsiniz. Bu akşam hedef galibiyet alarak gruptan çıkma şansını arttırmak olacak. Son iki yıldır oynadığı futbol ile göze çarpan Başakşehir'in sadece 1 puanı bulunuyor. Peki Medipol Başakşehir Hoffenheim maçı hangi kanalda saat kaçta? Şifresiz mi yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler...

BAŞAKŞEHİR HOFFENHEIM MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ?

Medipol Başakşehir Hoffenheim maçı bugün saat 21.00’de başlayacak. 3. İstanbul Fatih Terim Stadı’nda Avusturya Futbol Federasyonundan Harald Lechner’in düdük çalacağı karşıaşma TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak ekrana gelecek. Başakşehir Hoffenheim maçı TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hoffenheim ile benzer bir takım olduklarını belirterek, “Grupta tekrar varlığımızı hissettirmek için, yarın ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi. Ligi daha çok önemsiyor eleştirilerine katılmadığını söyleyen Avcı, “23 tane oyuncum var. Bununla ilgili bir süre şey söylenebilir. Yarınki maça 17 ya da 18 kişi çıkma ihtimalim var. Hoffenheim maçında Kerim’in performansı iyiydi. Bu oyuncular ulusal takımların oyuncular” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir'in, Almanya'nın Hoffenheim takımıyla İstanbul'da oynayacağı maçı Avusturya Futbol Federasyonu'nda Harald Lechner yönetecek.



BAŞAKŞEHİRDE EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜFYOR

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Medipol Başakşehir yarın saat 21.00'de başlayacak maçta Alman temsilcisi Hoffenheim'ı konuk edecek. Sadece 1 puanı bulunan temsilcimiz bu maç öncesinde sıkıntılı.

Takımın dün yaptığı antrenmana Göztepe maçında sakatlanan ve sağ ayak baş parmağı ekleminde yırtık ve kemik ödemi tespit edilen Manuel Da Costa, geçtiğimiz hafta içi antrenmanda ayak bileğini burkan ve kemik ödemi saptanan Mehmet Batdal, Teleset Mobilya Akhisarspor müsabakasında sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkan oyunculardan sol uyluk üst ön adalesinde birinci derece kas hasarı saptanan Mahmut Tekdemir ile sağ baldırında kas spazmı ve kas zarında minimal ödemi bulunan Emre Belözoğlu katılmadı.



MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR:  Mert Günok, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can, Mossoro, Tunay Torun, Kerim Frei, Adebayor

HOFFENHEİM: Baumann, Schulz, Posch, Hübner, Kaderabek, Geiger, Amiri, Kerem Demirbay, Kevin Vogt, Mark Uth, Wagner

EMRE OYNAMAYACAK

Avrupa Ligi temsilcilerimizden Başakşehir bu akşam Hoffenheim'la karşılaşacak. Alman ekibi Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak Başakşehir'in maç öncesi parolası galibiyet. Beşiktaş Hoffenheim maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanal üzerinden naklen yayınlanacak sorusu merak ediliyor. İşte Başakşehir Hoffenheim maçı hakkında merak edilenler...


Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde MR'ları çekilen oyunculardan Mahmut Tekdemir, Hoffenheim ve Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı müsabakalarda yer alamayacak. Kaptan Emre Belözoğlu da Avrupa maçında yer alamayacak ve sağlık ekibi tarafından Malatya maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Ayrıca sakatlıkları sonrası takıma dönüş adaptasyon çalışmaları yapan Egemen Korkmaz ve Aurelien Chedjou ise takımdan ayrı fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Öte yandan Sağlık ve Atletik Performans ekipleri tarafından takıma son iki sezondur her müsabaka sonrası uygulanan toparlanma ölçümleri ve sakatlık riski analizleri dün de Akhisarspor maçında oynayan oyunculara uygulandı. Yapılan ölçümler sonucunda risk belirlenen oyuncularla ilgili gerekli tedbirler alındı.

basaksehir-hoffenheim-maci-saat-kacta

HOFFENHEİM TEKNİK DİREKTÖRÜ: '1 PUAN İÇİN GELMEDİK'

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4'üncü haftasında yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Hoffenheim'da teknik direktör Julian Nagelsmann ve futbolculardan Eugen Polanski, karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin oynanacağı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan  Hoffenheim Teknik Direktör Julian Nagelsmann, "Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Yarın da amacımız kazanmak olacak. Beraberlik için sahaya çıkmayacağız. Kazanırsak işimiz ciddi şekilde kolaylaşır. Tabii ki bunda, oynanacak diğer maçta alınacak sonuçta etkili olacaktır. Buraya 1 puanla sahadan ayrılırsak iyi olur düşüncesiyle gelmedik" dedi.

basaksehir-maci-hangi-kanalda

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE PAROLA GALİBİYET

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Medipol Başakşehir, yarın 21.00’de Alman ekibi Hoffeheim ile sahasında mücadele edecek. Turuncu-lacivertliler, bu mücadelede grup aşamasındaki ilk galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Avrupa'da beklenenin altında başlayan, Başakşehir, grubun ilk maçında Bulgar ekibi Ludogorets’i ağırlarken, mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılmıştı. İkinci mücadelesine Portekiz deplasmanına çıkan turuncu-lacivertliler, Braga’dan 2-1 mağlup ayrıldı. Başakşehir, 3. haftada ise Hoffenheim'e Almanya deplasmanda 3-1 yenildi. Başakşehir, sahasında oynayacağı Hoffenheim mücadelesi ile gruplardaki ilk zaferine imza atmayı planlıyor.