Şampiyonlar Ligi final maçında bu akşam Juventus Real Madrid maçı oynanacak. Muheteşem bir mücadeleye sahne olacak maçta her iki takımda varını yoğunu ortaya koyacak. Nefesleri kesecek olan Juventus Real Madrid maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacağı büüyük merak konusu...

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa'nın en büyüğünün belli olacağı Juventus Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te Galler'de Millennium Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alves, Pjanic, Khedira, Sandro, Mandzukic, Dybala, Higuain

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema

Serie A’da mutlu sona ulaşan Juventus, Şampiyonlar Ligi’ne Sevilla, Dinamo Zagreb ve Lyon’un bulunduğu H Grubu’nda başladı. İtalyan devi grubunu 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplayarak lider tamamladı. 2. Tur’da Porto ile eşleşen Juve, ilk maçı deplasmanda 2-0, rövanşı ise 1-0 kazanarak üst tura yükseldi. Çeyrek finalde Barcelona ile karşı karşıya gelen Juventus, ilk maçta evinde 3-0 galip gelmeyi başardı. Önceki turda 4-0’ın rövanşında Paris Saint Germain’i 6-1 ile geçmeyi başaran Barcelona, Juventus karşısında rövanş maçında gol bulamadı ve 0-0 biten maçın ardından İtalyan ekibi adını yarı finale yazdırdı. Fransız ekibi Monaco karşısında yarı final ilk maçını deplasmanda 2-0’la geçen Juventus, evinde ise 2-1 kazandı ve Devler Ligi’nde finale yükselmeyi başardı.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne F Grubu’nda başladı. Borussia Dortmund, Legia Varşova ve Sporting Lisbon’un yer aldığı grupta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Madrid 12 puanla ikinci olarak üst tura çıktı. 2. Tur’da İtalyan ekibi Napoli’yi iki maçta da aldığı 3-1’lik galibiyetlerle geçen İspanyol ekibi, çeyrek finalde Bayern Münih’in rakibi oldu. Deplasmanda 2-1 kazanan Zidane’ın öğrencileri, rövanşı da 4-2 ile geçerek adını yarı finale yazdırdı. Final için son virajda bir başka İspanyol ekibi Atletico Madrid ile eşleşen Real ilk maçı 3-0 gibi net bir skorla geçti. Deplasmanda rakibine 2-1’lik skorla mağlup olan Real Madrid ilk maçın avantajı ile finale yükselen taraf oldu.