Spor Toto Süper Lig ikinci hafata maçında geçen hafata galip gelen Medipol Başakşehir ile Kardemir Karabükspor karşılaşacak. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Karabükspor Başakşehir maçının canlı izlemek için yayınlayacak uydu kanallarını merak ediyor. Sizlerle dev maçı canlı nasıl izleyebilirsiniz paylaşıyoruz. Geçen yılın flaş ekibi Başakşehir Avrupa'da turu zora soktu, gözünü Karabükspor maçına dikti. İşte heyecanla beklenen Medipol Başakşehir maçı nasıl canlı izlenir, hangi kanallar maçı canlı yayınlacak gibi sorularınızın yanıtları...

KARABÜKSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçları başladı. Saat 19.00'da başlayacak Kardemir Karabükspor Medipol Başakşehir maçı beIN Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Aşağıda verdiğimiz link ile Karabükspor Başakşehir mücadelesini canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

KARABÜKSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE!

Medipol Başakşehir ve Kardemir Karabükspor 12. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de dokuz maçtır yenilmeyen Başakşehir KArabükspor'a konuk oluyor. Maç 19.00'da beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak. Özellikle yeni transfer Elia'nın performansı bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Karabükspor:

Rybka, Papp, Kerim, Dany, Barış, Ceyhun, Torje, Tanase, Poko, İlhan, Yatabare

Başakşehir:

Volkan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

KARABÜKSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇINI YAYINLAYACAK UYDU KANALLARI

Karabükspor Başakşehir maçını yayınlayacak uydu kanallarını sizler için derlemeye çalıştık. Yurtdışındaki vatandaşlarımız maçı yayınlayacak kanaları öğrenip canlı izleme k isitiyor. Aşağıda paylaştığımız kanallar Karabükspor Bşakşehir maçını canlı yayınlama ihtimali olanlardır.

A Sport, beIN Sports MAX 9 (france), beIN Sports MENA HD 15

BAŞAKŞEHİR UÇAĞI KASTAMONU'YA İNDİ

Lig´de yarın Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, özel uçakla Kastamonu Havalimanı´na iniş yaptı.

Medipol Başakşehir kafilesini Kastamonu Havalimanı'nda Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Metehan Babaş ve futbol şube sorumlusu Ahmet Baysan karşıladı. Havalimanında yoğun ilgi gören futbolcular Emre Belözoğlu, Emmanuel Adebayor ve Gael Clichy, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Kafile, yarın oynanacak Kardemir Karabükspor maçı için takım otobüsüyle Karabük´e hareket etti.