Habertürk’te Ece Üner’in sunduğu Enine Boyuna programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP'nin 2019 planını anlatan Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında çok güzel şeyler yapacağız. Tüm taşeronlara kadro vereceğiz" dedi."Cumhurbaşkanlığına aday olur musunuz?" sorusuna ise, "Aday olabilirim. Yeri ve zamanı gelir, araştırmalar yapılır ve karar verilir" ifadelerini kullandı.

Kurultayda tek aday mı olacaksınız? sorusuna da cevap veren CHP lideri, "Bilmiyorum,  Demokrasi var bizde. Biz koltuklara mahkum değiliz" dedi.

[old_news_related_template title="CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar!" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ece Üner'in sunduğu 'Enine Boyuna' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/kilicdaroglutoplanti880dha.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/chp-lideri-kilicdaroglunda-flas-aciklamalar-2151295/"]

 

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı Bylock iddiası!" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP'nin içinde Bylock kullananlar var dedim, var mı? Evet var. Bunu elinde belgesi olan kurumların açıklaması lazım' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/880-257.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kilicdaroglundan-carpici-bylock-iddiasi-2151345/"]