Manisaspor Beşiktaş saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak? Taraftarlar heyecan içinde Manisaspor Beşiktaş Türkiye Kupası maçının saatini bekliyor. İlk mücadeleyi 9-0’luk skorla tamamlayan Beşiktaş, Manisaspor deplasmanında mucize olmazsa üst tura adını yazdıracak. Siyah-beyazlı ekip, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasıyla 7 günde 3. deplasman maçına çıkacak. Maçta Beşiktaş'ın genç ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Peki Manisaspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11’ler ve mücadelenin detayları…

MANİSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN YAYANLANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Beşiktaş, ilk maçta Vodafone Park'ta 9-0 mağlup ettiği Manisaspor ile karşılaşacak. İlk maçın ardından turu neredeyse garantileyen Siyah-Beyazlılar, mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilecek müsabaka, saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma ATV'den canlı yayınlanacak.



İLK 11’LER

Beşiktaş: Utku, Fatih, Mitrovic, Alpay, Caner, Medel, Talisca, Aras, Orkan, Mustafa, Negredo

Grandmedical Manisaspor: Emrullah, Berk, Miray, Ömer, Yasin, Zahit, Asım, Alper, Akın, Axel Meye, Bakaki

MORALLER BOZUK

TFF 1'inci Lig'de 9 puanı borçları nedeniyle silinip son sıraya demir attıktan sonra üst üste 3 maçtan 7 puan çıkarıp erken pes etmeyeceğini kanıtlayan Grandmedical Manisaspor, evinde Altınordu'ya 2-1 yenilerek demoralize oldu. Ligde sondan ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Fatih Tekke, "Maçın başında 10 kişi kalmamız oyun düzenimizi etkiledi. Devre arasına kadar kalan maçlarda kayıp yaşamayıp aradan sonra rakipleri yakalamak istiyoruz" dedi.



Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur'da deplasmanda 9-0 gibi tarihi bir farkla kaybettiği ilk maçın rövanşında yarın son 2 yılın Süper Lig şampiyonu, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmanın biletleri misafir tribün 13, kapalı alt 10, VIP tribün 17 TL'den satışa çıktı. Kombinelerin geçerli olacağı, kağıt bilet satışının da yapılacağı karşılaşmada maraton tribünü ise açılmayacak. 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadele yarın saat 21.00'de başlayacak.

AS OYUNCULAR İSTANBUL'DA KALDI

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur rövanş maçında bu akşam saat 21.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Granmedical Manisaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, yedek ağırlıklı kadrosuyla İzmir'e geldi. Saat 13.40'da özel uçakla Adnan Menderes Havalimanı'na inen kafileyi az sayıda taraftar karşıladı. Teknik Direktör Şenol Güneş, kupada ilk maçı 9-0 kazanmanın avantajıyla Cenk, Babel, Quaresma, Fabri, Pepe, Tolgay, Adriano ve Tosic gibi as oyuncuları İstanbul'da bıraktı. Gökhan Gönül, Caner, Talisca, Lens, Negredo ve Medel gibi oyuncular ise kadroda yer aldı. Havalimanından hareket eden siyah-beyazlılar Manisa'da karşılaşma saatini beklemeye başladı.



İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Selehattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Siyah-beyazlı ekip, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasıyla 7 günde 3. deplasman maçını oynayacak. 6 Aralık’ta UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’e konuk olan ve rakibini 2-1 mağlup eden Beşiktaş, dün Kayserispor ile Süper Lig mücadelesine çıktı. Ligde rakibiyle 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, bu periyottaki üçüncü deplasmanında Grandmedical Manisaspor ile karşılaşacak.

CANER KADRODA!

Beşiktaş'ta cezası biten Caner Erkin de bugünki karşılaşmada forma giyebilecek. Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta hem sarı kart cezalısı durumuna düşen hem de hakeme yönelik sözlerinden dolayı 6 maç men cezası alan tecrübeli oyuncu, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde oynayabilecek.

Siyah-beyazlı ekite Güneş'in, sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkması bekleniyor.

BİLETLER TÜKENDİ


Beşiktaş bu akşam ilk maçta 9-0 yeniği Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nın rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Maçta Belşiktaş'ın genç ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Peki maç ne zaman ve hangi kanaldan yayınlanacak? Manisaspor Beşiktaş maçı saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında bu akşam saat 21.00'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Grandmedical Manisaspor-Beşiktaş maçının biletleri tükendi.

G. Manisaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, bu akşam saat 21.00'de 19 Mayıs Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçının ev sahibi ve misafir takım seyirci biletlerinin tükendiği açıklandı. İstanbul'da oynanan ilk maçı Beşiktaş 9-0 gibi farklı bir sonuçla kazanmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Beşiktaş, Grandmedical Manisaspor’a konuk oluyor. Manisaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Eşleşmenin ilk maçında rakibini Vodafone Park’ta 9-0 mağlup eden Beşiktaş, ilk maçta olduğu gibi yine rotasyon kadrosuyla rakibinin karşısına çıkıyor. Ev sahibi ise eşleşmeyi ve kupa macerasını güzel bir sonuçla noktalamanın peşinde.



TÜRKİYE KUPASI'NDA 14 ARALIK MAÇLARI

13.30 Eyüpspor - Kayserispor: (2-3)

14.00 İstanbulspor - Kardemir Karabükspor: (1-2)

16.00 Atiker Konyaspor - Batman Petrolspor: (3-0)

20.00 Medipol Başakşehir - Kipaş Kahramanmaraşspor: (3-1)

besiktas-maci-ne-zaman-saat-kacta-bjk-hangi-kanalda

FATİH TEKKE’DEN İLGİNÇ AÇIKLAMA

ZİRAAT Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk maçında Beşiktaş'a deplasmanda 9-0 yenilerek tarihi bir mağlubiyet alan TFF 1'inci Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke oyuncularını Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçına motive etmeye çalışıyor. Beşiktaş travmasından en kısa sürede çıkmak zorunda olduklarını belirten Tekke, “Unutmamız ve unutturmamız gereken bir maç. Beşiktaş müsabakası sonrası futbolcularımızla 3 gündür konuşuyoruz. Bu kadar olumsuz duruma rağmen duygu anlamında en üst seviyede hareket etmemiz gerektiğini her fırsatta söylüyorum. Gel gitlerin olması doğaldır. Bu mağlubiyet çok anormal bir şeydi. Oyuncularım bunun bilincinde. Biz lige dönmeliyiz” dedi.