MEDiHA Hanım yönetici olarak tutuklu... Aslında hiçbir sorumluluğu yok. Onun da en büyük kuşkusu 24 yaşındaki oğlu Arda’yla ilgili... “Arda tam okulunu bitirip, yurt dışına oyunculuk eğitimi almaya gideceği sırada bu iş başımıza geldi” diyor. Telefonunu aldım, çıkar çıkmaz aradım Arda’yı... Psikolojik açıdan bir hayli etkilenmiş doğal olarak. Ama yakın oturuyormuşuz, bundan sonra sıklıkla görüşeceğiz.

Cezaevinde spora başlamış Mediha Hanım. Bu hemen fark ediliyor. En çok koğuş arkadaşlarından konuştuk. Nazlı Ilıcak, Büşra Erdal ve yine FETÖ’den tutuklu iki öğretmen de varmış koğuşta. Özellikle de Nazlı Ilıcak ve Büşra Erdal’la geçmişin hesaplaşmasını benim adıma da yaptığını söyledi. Çok mutlu oldum. Hatta selam da gönderdim. “Biz içerideyken onlar bizi karalıyordu, şimdi onlar içeride. Ziyaretlerine gelmem ama bir selamı da esirgemem” dedim.

BU arada Nazlı Ilıcak da Büşra Erdal da içeride Adalet Yürüyüşü’nü alkışlamış, desteklemiş ve CHP’li olmuş. Mediha’nın da bir mesajı var. Diyor ki: “İki aydır buradayım ve daha fazla sürmesini istemiyorum. Adalete inanıyorum. Mutlaka bir yanlışlık oldu ve bu yanlıştan kısa zamanda dönülecek. Umutluyum, sabırla bekliyorum.”

[old_news_related_template title="Demokrasi, adalet ve ülkemin şerefini korumak için direniyorum" desc="66 gündür tutuklu arkadaşlarımız Gökmen ve Mediha’yla görüşen Çiçek, “Moralleri yüksek... Haklı olduklarını biliyorlar ve bu yanlıştan dönüleceğine inanıyorlar” dedi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/04dursuncicek20cm.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/demokrasi-adalet-ve-ulkemin-serefini-korumak-icin-direniyorum-1953284/"]