Habertürk'te katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Koray Aydın, yeni partinin herkesi kucaklayacağını söylerken parti adıyla ilgili olarak "Birçok şey üzerinde çalışıyor ama. Merkez Demokrat Parti olarak bir amblem çalışması var" dedi.


YENİ İSİMLER YER ALACAK


Aydın, partinin kurucuları arasında kendi dallarında tanınmış ama siyasette yeni isimlerin yer alacağını da ifade etti.

[old_news_related_template title="Koray Aydın MHP'den istifa etti Akşener'in yanına katıldı" desc="MHP'den istifa eden Koray Aydın, Meral Akşener hareketine katıldı. Akşener'in de bulunduğu basın toplantısında konuşan Aydın ' Pişkin iktidardan sandık önünde hesap sormaya geliyoruz' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/koray-aydin-sozcu-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-koray-aydin-mhpden-istifa-etti-aksenerin-yanina-katildi-1984101/"]

DEMOKRASİYE İHTİYACIMIZ VAR

Aydın, "Merkez Demokrat Parti geniş kitleleri birarada tutabilecek bir parti mi?" sorusuna, "Tutar tutar demokrasiye ihtiyacımız var" diye cevap verdi.

Koray Aydın, Akşener'in kuracağı parti için MHP'den istifa ettiğini açıklamış, "2019'da cumhurbaşkanı adayımız Akşener olacak" demişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'ın istifa için "Hayırlı olmuştur" yorumunu yapmıştı.

[old_news_related_template title="Koray Aydın: Meral Akşener 2019'da Cumhurbaşkanı adayımız olacak" desc="MHP'den ayrılıp Meral Akşener'in yeni partisine katılacağını açıklayan Koray Aydın, '2019'da Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak' dedi. FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Aydın, 'Böyle mücadele edilmez. Sözcü’ye, Cumhuriyet’e FETÖ’cü diye saldırıyorlar. Ana muhalefet liderine FETÖ’cü diye saldırıyorsun. Milletin gönlünde var mı bunun karşılığı?' diyerek tepkisini dile getirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/koray-aydin-kucukkaya.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/koray-aydin-meral-aksener-2019da-cumhurbaskani-adayimiz-olacak-son-dakika-haberi-1985346/"]