Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi duayen gazeteci Uğur Dündar’ın yönettiği Halk Arenası bu hafta Efeler diyarı Aydın’dan ekranlara geliyor.

Programa izleyici olarak katılan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Baydar’ın Baykal hakkında olumlu bilgiler vermesinden dolayı izleyiciler alkışladı.

Baydar, “Sayın Deniz Baykal’ın bilinci açık genel durumu gayet iyi. Kendisine sorulan sorulara sözlü yanıt verebiliyor. Üç gündür Sözcü gazetesi okuyor” dedi.

[old_news_related_template title="Deniz Baykal'ın son sağlık durumu! İbiş: Bilinci açık kısa cümleler kuruyor" desc="CHP Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bir son dakika açıklaması yapıldı. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın son durumu için 'Kısa cümleler kurabiliyor. El, kol, boyun hareketleri iyi durumda, kısa süreli oturmalara başladı. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarımız da başladı' dedi. İbiş'in verdiği bilgiye göre enfeksiyon riskine karşı ziyaretçi yasağı devam ediyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/deniz-baykal-ic.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ibis-genel-durumu-iyi-bilinci-acik-2094978/"]