Gölcük Değirmendere sahilinde bir çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıya geçen hafta MHP'den istifa eden MKYK eski üyesi Adnan Özdere, MHP Gölcük İlçe eski başkanlarından İsmail Eroğlu ve yaklaşık 70 kişi katıldı.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Kahvaltıda konuşan Adnan Özdere istifa eden MHP'lilere baskı uygulandığını belirterek, istifaların tek tek verildiğini ve sayının her geçen gün arttığını savundu. MHP Kocaeli İl Başkanlığından istifa edenlere ilişkin '2 elin parmaklarını geçmeyeği' yönündeki iddialar üzerine Özdere, "İzmit'ten zatı biri diyor ki; 'Siz iki elin parmaklarını geçmezsiniz.' Ya sen hiç sopa yemedin ya da sayı saymasını bilmiyorsun. Yıllardan beri mücadele yürüten arkadaşlarımız var burada" dedi.

FOTO:DHA - MHP'den istifa ederek Akşener saflarına katılanlar böyle poz verdi. FOTO:DHA - MHP'den istifa ederek Akşener saflarına katılanlar böyle poz verdi.

'ŞU ANA KADAR 360 KİŞİ İSTİFA ETTİ'


Özdere, şimdiye kadar 360 kişinin istifa ettiğini açıklarken şöyle dedi: "Hemşerimiz olan Meral Akşener'in yanında yer alacağız ve kendisine destek vereceğiz. İstifa eden arkadaşlarımız için 'Hiç hizmet yapmamış insanlar' diyorlar ama bu işi buradaki arkadaşlar yürüttü. Buradaki arkadaşlar görev almış, yöneticilik yapmış kişiler. Orada kalan arkadaşlarımız var, Allah da onların yardımcısı olsun. Şu anda 360 istifa var ve bu sayı zamanla 500'ü geçecek."