Milli Piyango sonuçları belli oldu. Heyecanla beklenen sonuçlara göre büyük ikramiyeler ve amorti numaraları belli oldu. Tüm Türkiye nefesini tuttu, aylar öncesinden piyasaya sürülen yüz binlerce Milli Piyango bileti için geri sayım başladı. Bu gece saat 23.00’dan sonra başlayacak olan Milli Piyango Yılbaşı çekilişleri için herkesin kendine ait bir hayali var. Kimisi ev almak istiyor kimisi baştan aşağıya hayatını yenilemek ve değiştirmek… Kimileri bu gece mutluluktan uyuyamayacak kimileri de ‘kısmet’ deyip bir sonraki seneyi bekleyecek. Milli Piyango sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

YILBAŞI MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Yılbaşı Özel Çekilişi sonrasında büyük ikramiye dahil olmak üzere Milli Piyango ikramiyeleri çekildi ve sonuçlar belli oldu. İşte Milli Piyango sonuçları ve detaylar.

61 MİLYON TL KAZANAN NUMARA: 9794035

[old_news_related_template title="2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti sonuçları belli oldu! " desc="Milli Piyango yılbaşı çekilişi canlı yaında başladı. 23.00'da başlayan büyük ikramiye çekilişleri ile amorti rakmaları da belli oldu. Haberimizden amorti sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Peki 2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti numaraları kaç? " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/milli-piyango-son-haberler-guncel.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/iste-amorti-rakamlari-2018-milli-piyango-yilbasi-cekilisi-amorti-sonuclari-belli-oldu-amorti-numaralari-kac-2154987/"]

2018 Milli Piyango çekiliş sonuçları bu gece 00.00’dan önce TRT ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Herkes nefesini tutup büyük ikramiyeyi belirleyecek olan şanslı rakamları izledi. Büyük ikramiye öncesi 10 milyon, 5 milyon ve daha küçük ikramiye çekilişleri de yapıldı. İnternet ve Google olmadan önce insanlar yılbaşı çekiliş sonuçları için sıralı tam listeyi beklerdi. Şimdi ise internetin varlığıyla birlikte Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sorgu ekranları dijital olarak hayatımıza girdi. Artık milli piyango biletiniz üzerindeki rakamları yazarak ikramiye kazanıp kazanmadığınızı anlayabiliyorsunuz. Milli Piyango sonuçları belli oldu. İşte bilet sorgulama ekranı...

Özel çekilişte 5 milyon liralık ikramiye "2551923" numaralı bilete isabet ederken, 2 milyon liralık ikramiyenin şanslı numaraları "9201621", 1 milyon liralık ikramiyenin kazandıran numaraları "8757022" ve 500 bin liralık ikramiyenin şanslı numaraları da "4136086" oldu. Çekilişte amorti rakamları ise (4) ve (6) olarak belirlendi.

BÜYÜK İKRAMİYE ÇEYREK BİLETE

Kazanan iller: KIBRIS, SAMSUN, ANTALYA, İSTANBUL


9794035

buyuk-ikramiye

AMORTİ RAKAMLARI BELLİ OLDU

Büyük ikramiyeleri ve amorti rakamlarını belirleyen çekilişler 23.00'da başladı. İlk çekiliş ile amorti rakamları belirlendi. Milli Piyango bilet sorgulama ekranının saat 000.00'dan sonra açılması bekleniyor. İşte Amorti sonuçları...

4, 6

500 BİN LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

500 bin liralık ikramiye İstanbul(2), Antalya(2)'dan biletlerini satın alan vatandaşımızın oldu.

4136086

1 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

Çeyrek bilete isabet eden 1 milyonluk ikramiye İstanbul(2), Gaziantep, Ankara'dan biletlerini satın alan vatandaşlarımızın oldu.

8757022

1milyon

2 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

Yarım bilet - 9201621

2milyon

2 milyon liralık ikramiye İstanbul, Diyarbakır'dan biletlerini satın alan vatandaşımızın oldu.

5 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

İstanbul ,İstanbul, İzmir, İstanbul (Çeyrek bilet)

2551923

5milyon

10 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

0798081- Çeyrek bilet

İstanbul, İstanbul, İzmir, Ankara

10milyon


Milli Piyango sonuçları için tıklayınız 

Milli Piyango biletleri tükendi!

Milli Piyango İdaresi’nin düzenlediği büyük yılbaşı çekilişi için piyasaya çıkarılan biletlerin yüzde 99’luk kısmının bittiği belirtildi. Açlık ve yoksulluk sınırında yaşayan milyonlarca kişinin ülkesi Türkiye’mizde vatandaşlar zengin olmak için piyango şubelerinde kuyruklara girdi.

Ödemeler nereden nasıl alınıyor?

Milli Piyango sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ikramiye kazanan vatandaşlar kazandıkları ikramiyeyi nereden tahsil edebileceğini araştırmaya başladı.

Milli Piyango ikramiyelerinin tahsil birimleri, ikramiyenin büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

Bilet ödemesi ne zamana kadar alınabilir?

Milli piyango biletlerinde ikramiyeler bir senelik zaman aşımı süresine tabidir. Yani, çekilişi tarihinden itibaren bir sene içerisinde ibraz edilmeyen biletler, zaman aşımına uğrar ve bu biletlerin ödemeleri biletler yandığı için yapılmaz. Şayet zaman aşımı süresi hafta sonu veya resmi tatile denk gelirse, biletinizdeki ikramiyeyi takip eden ilk iş günü mesai sonuna kadar alabilirsiniz.