Usta oyuncu Müjdat Gezen, Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla Kadıköy'de canlı olarak yayınlanan Halk Arenası'nda günün önemini belirten çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

'HANGİ LİDER BÖYLE ANILIYOR'

Atatürkçü, Kemalist olmak, adlandırmak, ayırmak... Celal Bayar "Seni sevmek ibadettir" demiş. Bugün 08:30'da kalktım. Kafam yorgun. Hem bu ülkede yaşayacaksın hem de kafan yorulmayacak! 09:05'te bizim orada teknelerin düdükleri ötmeye başladı. Döndüm Atatürk'ün fotoğrafına. Gözlerine bakamadım. Ölümünden bu kadar yıl sonra hangi lider halkı tarafından böyle anılıyor? Hangi lider bu kadar güzel anılıyor? Bir tane örnek gösterin. Bu nasıl bir şey ya! En ağır baskıya, küfüre uğradığı yıl, Anıtkabir rekor kırıyor. Bu sevgi 4 bin sene sonra da yok olmayacak. Ne ayyaşlığını bıraktılar ne ailesini.

[old_news_related_template title="Özdil: 'Mustafa Kemal bir kez daha kazandı'" desc="Ülkemizin en çok okunan köşe yazarı katıksız Atatürkçü cesur kalem Yılmaz Özdil’in konuk olduğu ve Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programında 10 Kasım'la ilgili bugün yaşananlardan dolayı, 'Atatürk bugün bir kez daha kazandı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/880-118.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ozdil-mustafa-kemal-bir-kez-daha-kazandi-2085646/"]